Konačno ostvaruje svoj san: Dženifer Aniston postaje majka

Konačno ostvaruje svoj san: Dženifer Aniston postaje majka

Autor: | 13/04/2021

0

Dženifer Aniston postaje majka ‒ prenose svetski mediji vest koju je slavna glumica nedavno poverila bliskim prijateljima. S obzirom na to da je već u šestoj deceniji, informacija je u prvi mah prihvaćena s dozom rezerve, međutim, sada je sve mnogo jasnije.

Pročitajte: Romantična izjava ljubavi i to javno - Rođendan Dženifer Aniston nikada nije bio uzbudljiviji (foto)

Američka glumica vrhunac slave doživela je kao Rejčel Grin u „Prijateljima“. Posle višedecenijske pauze fanove kultne serije obradovala je vest da će se čuvena ekipa ponovo okupiti i snimiti specijal-epizodu koja će uskoro doživeti televizijsku premijeru.

Kako prenosi magazin „Closer“, Dženifer je tokom snimanja raznežila kolege vešću da će postati majka. Naime, posle dva razvoda glumica je odlučila da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu „Casa Hogar Sion“ u Meksiku.

Anistonova niz godina finansijski pomaže pomenuto sirotište, a završetak procedure usvajanja očekuje se u junu.

Pročitajte: Dženifer Aniston postaje majka? Nove informacije o pomirenju nje i Breda načisto će vas oduševiti

Getty images

 

‒ Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi vest da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju ‒ rekao je izvor za „Closer“.

‒ Čitavu deceniju svaki trenutak provodili su zajedno, delili su sreću, međusobno se bodrili u životnim dramama, uključujući Kortninu borbu da postane majka i Dženiferin bolan razvod od Breda Pita. Budući da su znali kolika je njena želja da se ostvari kao roditelj, svi su bili presrećni kada im je saopštila novosti.

Dženifer Aniston postaje majka posle više pokušaja

 

Početkom 2011. godine, pre nego što se udala za glumca Džastina Turoa, već se pričalo da Dženifer planira da usvoji dete iz sirotišta u Meksiku. Takođe, pre nešto više od dve godine, u medijima se pojavila vest da će sa nekadašnjim suprugom Bredom Pitom usvojiti devojčicu bez ideje da se venčaju, već da jednostavno nekom detetu ulepšaju život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin