Slučajnost ili ne? Šta spaja Anastasiju Ražnatović i Marka Jarića? (foto)

Slučajnost ili ne? Šta spaja Anastasiju Ražnatović i Marka Jarića? (foto)

Autor: | 13/04/2021

0

Letovanje Anastasije Ražnatović uvek privlači pažnju. Posle Maldiva, atraktivna pevačica častila je sebe novom egzotičnom destinacijom, oazom svetskog džet-seta...

Pročitajte: Anastasija i Đorđe konačno prelomili - Došao je i taj dan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tulum Mexico (@tulum)

Šta spaja Anastasiju Ražnatović i Madoninu decu – Lurd Leone i Roka Ričija? Koja je veza između Marka Jarića, Demi Mur i Hajdi Klum? Na prvi pogled teško je naći zajedničku nit, ali ona definitivno postoji. Reč je o Tulumu, ekskluzivnom letovalištu u Meksiku, omiljenoj destinaciji holivudskih zvezda koje su svojevremeno tamo pronašle utočište od svakodnevne gužve.

Raj na zemlji, kako najčešče opisuju nestvarno lepe peščane plaže na obali Karipskog mora, poslednjih godina privlači turiste iz celog sveta. Mada odmor u ovom luksuznom odmaralištu nije za svačiji džep, reč je o turističkoj destinaciji koja je konstantno u samom vrhu interesovanja. S obzirom na to da je uživanje zagarantovano na svakom koraku, u Tulumu se mogu sresti mladi ljudi u potrazi za provodom, ali i roditelji sa malom decom.

Pročitajte: Letovanje Anastasije Ražnatović upropašteno - Po povratku sa odmora dočekala velika neprijatnost

Profimedia

 

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić vreme najradije provodi sa ćerkama, što se može zaključiti i po njegovim objavama na „Instagramu“. Valentina i Sijena, koje je dobio u braku sa supermodelom Adrijanom Limom, najdraže su mu saputnice.

Do sada su zajedno obišli pola sveta, a ovog proleća tata ih je poveo na odmor u Meksiko. Uprkos tome što retko priča o privatnom životu, Marko Jarić poput svakog ponosnog roditelja sa zadovoljstvom beleži kako njegove devojčice rastu i te snimke rado deli sa pratiocima.

Anastasija Ražnatović i Marko Jarić uživaju u toplim predelima Meksika 

Profimedia

 

S druge strane, Anastasija Ražnatović je na „prolećno letovanje“ krenula sa nekoliko najboljih drugarica. Sudeći po njenim objavama, ali i preplanulom telu, reklo bi se da najveći deo dana uživa u suncu, moru i egzotičnim koktelima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti