Surova Adrijana Lima ostavila i ovog dečka, slomila mu srce i nastavila dalje

Surova Adrijana Lima ostavila i ovog dečka, slomila mu srce i nastavila dalje

11/05/2017

0

Adrijana Lima ozbiljno je povredila bejzbol igrača Meta Harvija, koji je zbog nje propustio meč svog tima u subotu, zbog čega je suspendovan.

Naime, bivša srpska snajka slomila je Harvijevo srce, pošto je 2. maja on video njene fotografije kako odlazi sa jedne žurke u društvu bivšeg dečka, igrača američkog fudbala Džulijana Edelmana. Njih dvoje raskinuli su pre nekoliko meseci, ali po slikama bi se reklo da su se ponovo zbližili. To su potvrdili i izvori koji su ih videli kako razmenjuju nežnosti na žurki, a šta se desilo nakon što su seli u limuzinu i odvezli se u nepoznatom pravcu, možemo samo da pretpostavimo.

Njihove fotografije pojavile su se sutradan u medijima, a Harvi je zbog toga bio u očaju, a da stvar bude još gora po njega, Adrijana je te večeri prestala da ga prati na Instagramu.

Naime, on je verovao da su on i Lima u vezi, ali čini se da je ona na to gledala kao na na neozbiljnu romansu. Zbog toga je pao u depresiju, i imao veliki kiks na meču Njujork Metsa za koje igra. Posle nekoliko dana viđen je u istom noćnom klubu gde su bili Adrijana i Edelman, gde se napio u pokušaju da je zaboravi. Ali, ona ga je pozvala narednog dana. Nije poznato o čemu su razgovarali, ali prijatelji kažu da ga je to još više uznemirilo. Zbog toga je propustio meč, a trenerima je rekao da ima migrenu. Čelni ljudi kluba su otkrili da je lagao, pa su ga suspendovali.

A post shared by TVYLOR (@exitno.9) on Dec 5, 2012 at 2:36pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G guliver/getty
Tagovi: Adrijana Lima

Pročitajte još

Najnovije vesti