Pred porođaj, slavlje u domu Nine Janković: Glumica podelila prelepe vesti (foto)

Pred porođaj, slavlje u domu Nine Janković: Glumica podelila prelepe vesti (foto)

Autor: | 12/04/2021

0

Sin Nine Janković Vukašin danas slavi treći rođendan. Prošli divan dan obeležio je u karantinu, pa su njegovi roditelji ove godine želeli da naprave žurku baš onakvu kakvu je njihov dečak zamislio.

Pročitajte: Ekskluzivno za "Hello!" Nina Janković otkriva po kome će ćerkica dobiti ime Ivanka

 

 

Lepa glumica uživa u porodičnim trenucima i s nestrpljenjem iščekuje maj kada će im se pridružiti devojčica Ivanka. Budući da beba samo što nije stigla, Nina se nedavno povukla iz posla, mada je više puta isticala da joj prija rad u trudnoći.

Danas je u njenom domu veliko slavlje. Vukašin, koji će sledećeg meseca postati stariji brat, slavi treći rođendan. Mama i tata su se pobrinuli da dekoracija bude baš onakva kakvu je poželeo, a žurki je prisustvovalo i nekoliko drugara.

Pročitajte: Sin Nine Janković proslavlja prvi rođendan

instagram printscren

 

- Na sve svoje želje mogu da dodam beskonačnost kao dar i svoju neizmernu ljubav za tebe. Budi uvek svoj i pun trikova - napisala je Nina na „Instagramu“ uz fotografije sa proslave.

Podsetimo, tridesetdvogodišnja glumica će sledećeg meseca ponovo postati mama, a nama je nedavno otkrila da se Vukašin raduje sestri:

‒ Zna da će dobiti seku, mazi mi stomak, a među našim prijateljima ima mnogo onih koji su dobili drugo dete. No, pitanje je kako će biti kad ugleda sestru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti