Marina Ćosić dojila ćerku u parku: Bilo mi je neprijatno, ali... (foto)

Marina Ćosić dojila ćerku u parku: Bilo mi je neprijatno, ali... (foto)

07/04/2021

0

Odluka Marine Ćosić da dvomesečnu ćerku Sofiju doji u parku naišla je samo na pozitivne kritike

O dojenju u javnosti često se polemiše. Glumica Marina Ćosić fotografijom sa ćerkicom Sofijom poručuje da se dojenja ne treba stideti, niti se treba skrivati. Na svom „Instagram“ profilu objavila je fotografiju na kojoj u parku doji bebu i poslala jaku poruku:

Pročitajte: Najlepše jutro Marine Ćosić - Ćerkica je stigla i svi su presrećni

– S obzirom na to da su krenuli lepi dani, nas dve ili nas troje mnogo se češće šetamo. Počela je da voli da spava u kolicima, pa često produžim šetnju jer vidim da joj prija truckanje. Tako smo pre neki dan dosta odmakle, pa se gospođica probudila gladna. Dosad nisam imala priliku da dojim u javnosti, ali s obzirom na to da imam malu bebu, kojoj prija vazduh i voli da se šeta, trenutak kad je gladna bio je idealan da sednem u park i da je nahranim. Ne da joj dam flašicu, nego da je podojim. Bilo mi je neprijatno jer sam očekivala da će da me osuđuju, zašto ne odem kući ili se sklonim negde dalje od oka javnosti, ali onda sam u sledećem trenutku pogledala u nju, koja je najsrećnija na svetu što može da klopa baš sad kad je gladna, a ne da gladuje još 30-45 minuta dok ne stignemo kući.

Da sam je pustila da gladuje, bila bi nervozna i verovatno bi postala neutešna. Tako sam prelomila. Stanje mog deteta mnogo mi je bitnije od nekih osuđivačkih pogleda. Zato sam sela i uzela da je nahranim. Znate šta je najzanimljivije? Niti je bilo osuđivačkih pogleda, niti je bilo pogleda uopšte. Ona je pojela svoje. Ja sam se opustila, a posebno zato što sam shvatila da se ništa i ne vidi, i da i njoj i meni odgovara da možemo na duži period da izađemo, šetamo se i nahranim je, a da nas niko ne gleda. Želim svojom pričom da vas sve pozovem da podržite dojenje u javnosti kao najnormalniju i najprirodniju stvar na svetu, jer beba bira gde – bila je iskrena glumica.

Pročitajte: Odluka Marine Ćosić - Neki će podržati, neki će je osuditi 

Podsetimo, Marina će 2020. godinu pamtiti kao jednu od najlepših. Za izabranika Nikolu Mirkovića u jednom danu se i verila i venčala, a četiri meseca kasnije stigla je kruna velike ljubavi, ćerka Sofija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti