Suze radosnice i sreća: Supruga Dejana Tomaševića podelila prelepe vesti (foto)

Suze radosnice i sreća: Supruga Dejana Tomaševića podelila prelepe vesti (foto)

Autor: | 05/04/2021

3

Supruga Dejana Tomaševića ne krije sreću i ponos povodom veridbe svog prvenca...

Sin Jelene Tomašević, Marinko, proslavu svog 33. rođendana zauvek će pamtiti jer je na porodičnom slavlju, zvanično organizovanom tim povodom, zaprosio svoju izabranicu Dejanu Cerović, sa kojom je u vezi dve godine. Njegova majka Jelena potrudila se da buduća snaja do poslednjeg trenutka ne nasluti šta se sprema.

Pročitajte: Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao - Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Privatna Arhiva

 

– Ona je veoma mudra devojka, od nje je teško bilo šta sakriti, a kako rade u istoj firmi i veći deo dana provode zajedno, praktično je nemoguće iznenaditi je. Ipak, nekako smo uspeli.

Budući da je porodica Tomašević izuzetno složna i da zajedno prolaze kroz sve što im se dešava, ni ovog puta nije bilo drugačije.

– Decu smo vaspitavali tako da delimo radosti, strahove, životna nerazumevanja, sve sa čime su se susretali tokom odrastanja. Svesni su da smo tu za njih i imaju puno poverenje, zbog toga nema izenanđenja. Znali smo šta sin planira i podržali ga, a u izboru vereničkog prsten učestvovale su Marinkove mlađe sestre Manja i Mija, brat Matija, kao i Dejanina rođena sestra.

Pročitajte: Jelena i Dejan Tomašević - Dan koji se pamti

Privatna Arhiva

 

Na pitanje koji savet bi na osnovu ličnog iskustva ona i Dejan dali budućim mladencima, Jelena kaže:

– Za početak, neka se naoružaju strpljenjem i poverenjem, i neka se opušteno vole. Na brak gledam iz prizme svojih roditelja, oni su imali apsolutnu ljubav, ljubav koja nije obavezna i ne ispunjava očekivanja, nego je slobodna. Ako i oni budu tako razmišljali, biće srećni ceo život.

Pročitajte: Jelena i Dejan Tomašević obeležili 20 godina braka - Jedno drugom još uvek govorimo “volim te”, to je naša šifra za uspeh

Luka Šarac

 

Datum venčanja još nije određen, a budući mladenci neće žuriti sa svečanim činom dok se ne steknu uslovi za opušteno slavlje, bez brige o zdravlju gostiju.

– Mnogo volimo proslave i uvek nađemo povod za lepa okupljanja i radost. Samo neka kažu kad žele pred matičara, brzo ćemo se organizovati. To je najmanji problem – zaključuje  supruga Dejana Tomaševića.

Komentari (3)

Loading
Sanja 00:00 07.04.2021
Odgovori

To joj je sin iz prvog brakq,a Dejan ga je prihvatio nista manje nego kao I svoju,svaka mu cast na tome.

Natasa Stavric 18:24 08.04.2021
Odgovori

То је син Маринка Стојаковића фудбалера офк Београд који је погинуо у саобраћајној несрећи...не дочекавши сина...😪

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti