Zavirite u luksuznu vilu Kenedi, u kojoj će Sofija i Luka provesti narednih pet meseci (foto)

Zavirite u luksuznu vilu Kenedi, u kojoj će Sofija i Luka provesti narednih pet meseci (foto)

Autor: | 04/04/2021

0

Dom Sofije i Luke naredih meseci biće u Nemačkoj i to u prelepoj vili "Kenedi"

Pošto nisu uspeli, ili nisu imali vremena, da pronađu nekretninu koja bi zadovoljila sve njihove potrebe, Luka Jović i Sofija Milošević odlučili su da se privremeno nastane u ekskluzivnom rizortu nazvanom po nekadašnjem američkom predsedniku Džonu Kenediju. Hotel, koji pripada prestižnom lancu “Rocco Forte”, smešten je u vili sagrađenoj 1901. godine na južnoj obali Frankfurta. Mirna “all inclusive” oaza blizu centra dinamične nemačke metropole.

Pročitajte: Sofija Milošević i Luka Jović - Vreme je za ćerku

Rocco Forte Promo

 

Adresa fudbalera koji od ove sezone ponovo nastupa za “Ajntraht”, njegove lepe verenice i šestomesečnog sina Alekseja do daljeg će biti apartman sa holivudskim imenom “Merilin Monro”. Ostale luksuzne jedinice nose imena Džeki Kenedi, Odri Hepbern, Marlen Ditrih...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Po dolasku u sobu dočekala ih je srdačna dobrodošlica na srpskom jeziku:

‒ Draga Sofija i Aleksej... Dom nije mesto, dom je osećaj. Srećni smo što ste sada kod nas i želimo da se osećate kao u svojoj kući.

Rocco Forte Promo

 

Dom Sofije i Luke smešten je blizu reke Majne 

U trista kvadrata smešteni su dnevna soba i nekoliko spavaćih, kupatila, prostrana terasa... Za slučaj da im apartman postane tesan, iznajmili su čitav sprat luksuzne vile, a pet zvezdica podrazumevaju i poslugu na raspolaganju 24 sata dnevno, ličnog kuvara, teretanu, spa-centar sa bazenom, veliko unutrašnje dvorište sa vrtom, što će biti idealno igralište za malog Alekseja... Blizu je i šetalište pored reke Majne. Kada je o enterijeru reč, ovde sigurno neće osetiti hotelsku atmosferu koja često ume da bude hladna. Sve je toplo, prijatno i pomalo retro. Kao što piše u pozdravnom pismu, par će se zaista osećati kao kod svoje kuće i uživati u luksuzu najvišeg ranga.

Rocco Forte Promo

 

Napadač madridskog “Reala”, koji je trenutno na “pozajmici”, boraviće u Nemačkoj do kraja juna. Ako za dnevni najam svega što smo nabrojali u “Kenediju” treba izdvojiti 2.900 evra, prostom računicom dolazimo do zaključka da će Luku Jovića sladak život u Frankfurtu koštati bar 450.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još