Čeka četvrto dete: Trudna Jelena bin Drai uživa u luksuzu na plaži (foto)

Čeka četvrto dete: Trudna Jelena bin Drai uživa u luksuzu na plaži (foto)

Autor: | 02/04/2021

1

Trudna Jelena bin Drai čeka četvrto dete, a od kako se ta informacija pojavila u medijima, supruga Saida bin Draija je nestala iz javnosti. Evo gde uživa...

Život Jelene Jakovljević bin Drai više je nego dinamičan. Supruga Saida bin Draija, sina nekadašnjeg ministra protokola, dve decenije živi u Dubaiju, gde uspešno vodi nekoliko izuzetno uspešnih poslova, među kojima i salone lepote, ekskluzivni butik hrane, kliniku, obdanište... Kao da sve to nije bilo dovoljno, pre par godina lansirala je i sopstvenu modnu liniju. Jedna od najlepših Srpkinja majka je troje dece, ćerke Asje i sinova Hamdana i Hilala, a srećnoj porodici uskoro će se pridružiti još jedan član.  

Pročitajte: U porodicu bin Drai stiže još jedan član - Trudna Jelena bin Drai otkrila do sad nepoznate detalje trudnoće

Jelena i Said svaki slobodan trenutak provode u bajkovitoj kući na plaži „Džumeira“ u Dubaiju.

- Ovo je kuća mog svekra, ali je cela porodica koristi sa velikim uživanjem. To je naša oaza za relaksaciju, zabavu i obeležavanje važnih datuma – objasnila je svojevremeno nekadašnja misica.

Raskošni vrt, opasan masovnim zidinama prekrivenim bugenvilijama, gleda na more, pa vam se čini kao da ste na jugu Francuske. Ipak, jedna stvar za Jelenu ima posebnu važnost:

- Ništa materijalno, najdragocenije su uspomene. Ovde sam proslavila  devojačko veče, i ono je zauvek ostalo tu. Sećanje na posebne trenutke najveće je bogatstvo.

Pročitajte: Trudna Jelena Bin Drai je superžena - Vodi šest kompanija, ali ima vremena da bude domaćica bez premca

 

Sudeći po enterijeru, Jelena je ljubitelj elegancije i minimalizma. Kao devojčica, maštala je o kući na plaži, baš poput ove.

- Dom u kome živim sa suprugom i decom odražava stil koji preferiram - sve je belo i prepuno “Lalique Cristalle” detalja, čiji sam pasionirani kolekcionar – ispričala je jednom prilikom.

Ako ste se zapitali kako uspešnoj poslovnoj ženi i majci troje dece koja će uskoro dobiti i četrvto sve polazi za rukom, Jelena je više puta objasnila:

- Savršena organizacija ključ je mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, kasnije dvoje male dece, jednu bebu i šest kompanija. Nemam drugu mogućnost nego da budem savršeno organizovana. Tri dana posvećena sam isključivo poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan samo za porodicu. Tada na scenu stupaju menadžeri, a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, brodu ili porodičnom imanju. Na sreću, imam odličan tim u koji imam apsolutno poverenje. Oduvek sam bila radoholičar i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikada nije postojala. Često radim i posle ponoći. Više niko nije iznenađen kada u dva ujutru od mene dobije mejl.

 

Komentari (1)

Loading
Sofi 18:16 03.04.2021
Odgovori

I ja radim. Ceo dan i noc. Nemam kompanije, menadzere, ni vilu na obali o kojoj sam mastala kao mala. Ni lovu. Ni za osnovno. Do mene je. Nisam se dobro udala.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti