Novi život u Americi: Harala je devedesetih, rodila sina fudbaleru, razvela se i onda nestala (foto)

Novi život u Americi: Harala je devedesetih, rodila sina fudbaleru, razvela se i onda nestala (foto)

Autor: | 01/04/2021

0

Sandra Drašković, javnosti poznata i kao Sani Armani, krajem devedesetih bila je jedna od najpoplarnijih devojaka u Beogradu, ali i omiljeno televizijsko lice. Nakon uspešnog starta u svetu manekenstva, još kao dvadesetogodišnjakinja stigla je do malih ekrana. Snimila je brojne reklame, publika ju je zapazila u džinglu za televiziju „Pink“, gde je kasnije vodila nekoliko emisija – „City Club“, „Sanimetar“, „Gerila“...

Instagram

 

Video-spot Cece Ražnatović za pesmu „Prođi sa mnom kroz crveno“ Sandri je preko noći promenio život. Atraktivna plavuša privukla je pažnju medija, koji su je u stopu pratili, ali i partnera sa kojim je glumila – Nikole Lazetića. Sa perspektivnim fudbalerom, u to vreme na početku karijere, brzo je uplovila u brak, ali još brže iz njega izašla. Iz kratkotrajne i burne ljubavne veze sa Nikolom rodio se sin Luka, o kome su kasnije oboje podjednako brinuli.

Pročitajte: Stil poznatih - Sandra Drašković

 

 

– I dalje mislim da je brak odličan kada je u pitanju prava osoba. Ne bežim od toga, ali sada nemam nikakve planove. Ako se desi, desi se. Ako ne, dobro je i ovako. I do sada mi je sve dolazilo spontano – izjavila je Sandra Drašković u jednom intervjuu, u vreme kada je Luka polazio u prvi razred. Nakon turbulentnog razvoda brižljivo je krila privatni život, pa nikada nije uslikana sa nekim novim izabranikom. Pred kamere se još jednom vratila, 2009. godine, ovog puta kao učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“.

Instagram

 

– Postoje ljudi koji imaju selektivnu amneziju i koji mene pamte isključivo kao bivšu ženu fudbalera. Zaboravili su da sam ja i pre toga imala karijeru – govorila je Sandra, koja ima diplomu Fakulteta lepih umetnosti, gde je studirala produkciju. Pre nekoliko godina preselila se u Ameriku, tačnije u Los Anđeles, gde radi kao filmski producent. Nedavno joj se tamo pridružio i sin, koji je stasao za fakultet. Odavno se nije oglašavala u medijima, a kako izgleda njen život „preko okeana“, može se naslutiti na osnovu fotografija koje objavljuje na „Instagramu“.

Pročitajte: Nikola Lazetić i Sonja Marić - Tajno venčanje

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još