Nikola Lazetić i Sonja Marić: Tajno venčanje

Nikola Lazetić i Sonja Marić: Tajno venčanje

Autor: | 11/03/2012

0

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Lazetić zakleo se na večnu vernost svojoj devojci Sonji Marić, sa kojom je više od dve godine bio u vezi. Ovaj čin, doduše, nije iznenađenje, s obzirom na to da je par pre nekoliko meseci najavio da će izgovoriti sudbonosno „da“, a izvor blizak fudbaleru rekao je tada da oni od venčanja neće praviti veliku feštu. To se ispostavilo kao tačno, jer se par venčao u intimnoj atmosferi.
- Sonja i Nikola želeli su da sudbonosno „da“ izgovore daleko od očiju javnosti. Venčanje je bilo bez pompe, baš kako su želeli, a planiraju da za najbliže prijatelje organizuju i neku žurku u Beogradu - rekao je izvor blizak poznatom paru.
Bivši fudbaler bio je u braku sa voditeljkom Sandrom Drašković, sa kojom ima sina Luku, dok njegova sadašnja žena Sonja iz braka sa pokojnim biznismenom Goranom Marićem ima dve kćerke, Elenu i Ninu, i sina Andreju.
Par se upoznao pre dve godine, a kako je gospođa Lazetić navela, ljubav im se dešavala postepeno.
- Nikola je bio stalni gost u mom restoranu. U najtežim trenucima je bio uz mene i ljubav nam se desila spontano. Znam da je on čovek mog života - rekla je Sonja pre nekoliko meseci.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin