Snaja Emine Jahović je takva lepotica da je pop zvezda odlučila da uradi ovo (foto)

Snaja Emine Jahović je takva lepotica da je pop zvezda odlučila da uradi ovo (foto)

Autor: | 02/11/2021

0

Porodica Emine Jahović mnogobrojna je i čvrsto se drži zajedno. Popularna pevačica ima starijeg brata i sestru o kojima neretko priča u superlativu. Iako su rano ostali bez oca, nikada im muška figura nije nedostajala s obzirom na to da je Mirsad preuzeo sve na sebe i bio glava kuće.

Pročitajte: Preokret u suđenju, crno na belo - Eminu su svi podržali u borbi za alimentaciju, ali sud ima novi dokaz u Mustafinu korist


 

Sudeći po fotografijama na „Instagramu“, Emina se sjajno slaže i sa svojom snajom Dušicom, a u prilog tome koliko su bliske govori i to da ju je angažovala kao promo lice svog kozmetičkog brenda. Ipak, nije uvek sve izgledalo idilično...

Pročitajte: Porodica Emine Jahović je velika - Zavidela sam ljudima koji sa bratom i sestrom imaju drugarski odnos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Kada se pre nekoliko godina Mirsad Turkdžan ženio lepom Dušicom, Emina se nije pojavila na venčanju, što je istog trenutka pokrenulo govorkanja kako nije oduševljena izborom svog brata. Popularna pevačica ubrzo je sve demantovala objasnivši da Mirsada voli najviše na svetu, a samim tim voli i poštuje osobu koja njega čini srećnim.

– Cela naša porodica mnogo se voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život. To je jedina istina i tako će zauvek biti. - iskreno je odgovorila pop pevačica.

Pročitajte: Emina Jahović potvrdila lepe vesti - On je konačno tu (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Svoje reči Emina Jahović vremenom je i opravdala. Jednom prilikom ispod fotografije na kojoj je sa Dušicom napisala je: „Ko ima najlepšu snajku“, a potom je bila još konkretnija: „Zanosna Dušica, supruga mog brata. Deo moje porodice, mama mojih bratića Adema i Rejana“.

Neretko, kada se Emina i Dušica nađu na istoj fotografiji, delom i zbog sličnog načina šminkanja, mogu se čuti komentari da liče kao da su sestre.

Porodica Emine Jahović - Složna i ujedinjena 

 

Dušica i Mirsad imaju dva sina, dok nekadašnji košarkaš iz braka sa Dinom Džanković ima sina i ćerku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin