Ovih dana ceo Dubai se okreće za Jelenom Karleušom, a ona poručuje: Iskuliraj (foto)

Ovih dana ceo Dubai se okreće za Jelenom Karleušom, a ona poručuje: Iskuliraj (foto)

Autor: | 30/03/2021

0

Odmor Jelene Karleuše glavna je tema u medijima...

Jelena Karleuša je sa ćerkama Atinom i Nikom otputovala u Dubai na odmor, odakle svakodnevno na „Instagramu“ objavljuje provokativne fotografije, koje dobijaju desetine hiljada lajkova. Ispod jedne, na kojoj je u minijaturnom kupaćem kostimu, napisala je: „Poruka sebi. Iskuliraj".

Pročitajte: Nesvakidašnje modno izdanje Jelene Karleuše - Ovakav izbor obuće niste očekivali (foto)

Instagram

 

Sigurno je da joj nije uvek lako da iskulira ni sve dobronamerne, a kamoli zlonamerne komentare, ali je sigurno i to da je odavno otkrila delotvoran recept za ućutkivanje kritičara. Fotografije kao što su ove u senku bacaju priče i o mnogo većim aferama od aktuelne. Podsetimo, Jelena se pominje kao glavi razlog diskvalifikacije takmičarke „Zvezda Granda“ Vanje Knežević. Dok mnogi još polemišu da li je trebalo da Vanji, ili nekoj drugoj takmičarki, suptilnije saopšti šta misli o njenom pevanju ili stajlingu, ona uživa daleko od svega.

Kad joj je najteže, kako sama kaže, obuče najlepšu haljinu i nasmeje se sudbini u lice, a svojom najjačom osobinom smatra optimizam. Razlika je samo što ovog puta nije bilo oblačenja najlepše haljine, već prave revije kupaćih kostima.

Pročitajte: Odmor Jelene Karleuše - Morske fotografije Jelene oduzimaju dah

Ovih dana smo se uverili i da više nema dileme da će starrija ćerka biti njena naslednica, čak i kad je reč o vladanju „Instagramom“. Dvanaestogodišnja Atina, koja već ima 128.000 pratilaca, takođe objavljuje postove iz Dubaija, a za fotografiju na kojoj se kupa za manje od jednog dana dobila je 25.000 lajkova.

 

 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica hellomagazin

Pročitajte još