Lepe vesti u domu Oskarovke: Porodila se Ema Stoun

Lepe vesti u domu Oskarovke: Porodila se Ema Stoun

Autor: | 26/03/2021

0

Porodila se Ema Stoun. Poznata glumica dobila je prvo dete sa suprugom, komičarem Dejvom Makerijem. Kako privatni život skriva od očiju javnosti, sve lepe vesti koje su joj se dešavale u poslednje vreme čuvala je za sebe, pa tako i sada ne želi da otkrije pol i ime deteta.

Pročitajte: Ema Stoun ipak poklekla - Govorila sam da se nikad neću udati i imati decu

 

Profimedia

 

Dugo je krila da je u drugom stanju i na sve načine pokušavala da izbegne „ulične“ fotografe, ali je početkom godine to postalo nemoguće – Emu Stoun „izdao“ je stomak. Nekoliko dana pred porođaj simpatična „oskarovka“ uslikana je ispred jedne galerije u Los Anđelesu.

Zvezda filma „La La Land“ i Dejv Makeri u vezi su od 2016. godine. Venčali su se prošlog septembra, pogađate – u tajnosti. Pandemiju i zatišje u Holivudu iskoristili su da prošire porodicu.

Pročitajte: Fotografija je odala - Ema Stoun u drugom stanju?

 

Profimedia

 

Iako je kao mlađa tvrdila da se neće udavati i imati decu, Ema je sve porekla kada je upoznala Dejva.

– Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije menja, posebno kad su deca u pitanju. Nikada nikome nisam čuvala decu, nikakvih dodirnih tačaka  nisam imala s bebama i kad sam bila u tinejdžerskim godinama govorila sam da se nikad neću udati, niti imati decu – rekla je glumica u jednoj emisiji i otkrila da su joj se stavovi dosta promenili, jer je Dejv drugačiji od njenih prethodnih partnera.

Pošto je objavljena vest da se porodila Ema Stoun, svetska javnost s nestrpljenjem očekuje da glumica otkrije pol i ime bebe koja je u njihov dom unela potpuno novu ljubav i energiju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin