Ema Stoun ipak poklekla: Govorila sam da se nikad neću udati i imati decu

Ema Stoun ipak poklekla: Govorila sam da se nikad neću udati i imati decu

Autor: | 05/12/2019

0

Ema Stoun se verila 

Glumica je odlučila da se u 32. godini zauvek emotivno veže - Ema Stoun se verila sa režiserom šoua "Saturday Night Live" Dejvom Mekerijem. Nakon više od dve godine veze, slavna glumica je rekla "da",a srećne vesti par je podelio na Instagramu uz fotografiju kojoj nisu bile potrebne reči. Njihovi osmesi i dijamantski prsten bili su dovoljni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @davemccary on Dec 4, 2019 at 4:42pm PST

Par se upoznao u decembru 2016. godine

Ema Stoun i Dejv Mekeri  upoznali su se u decembru 2016. godine, na snimanju "Saturday Night Live" emisije na kojoj Dejv radi kao jedan od reditelja. Godinu dana kasnije prvi put su se pojavili kao par u javnosti, a Dejv je učinio da Ema potpuno promeni mišljenje koje je imala u vezi braka i dece. Naime, Ema Stoun je u nedavnom gostovanju kod Elen Dedženeris, otkrila da je spremna za brak i decu, ali i priznala da u tinejdžerskim danima nije tako razmišljala.

Ema Stoun: Od sedme godine idem na terapije zbog napada panike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Ciné News (@peoplecinenews) on Dec 5, 2019 at 7:18am PST

– Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije menja, posebno kad su deca u pitanju. Nikada nikome nisam čuvala decu, nikakvih dodirnih tačaka  nisam imala s bebama i kad sam bila u tinejdžerskim godinama govorila sam da se nikad neću udati, niti imati decu – rekla je glumica.

Ema Stoun se verila i potvrdila da je Dejv drugačiji od njenih dosadašnjih emitovnih partnera.

Sve bivše ljubavi američke oskarovke

Pre nego što je uplovila u vezu sa  Dejvom Mekerijem Ema Stoun se zabavljala kolegom Endruom Garfildom. Spekulisalo se i da je bila u vezi sa Džastinom Teruom nakon što se razveo od Dženifer Aniston.

Sa muzičkim producentom Tedijem Gajgerom bila je od 2007. do 2009. godine, a zanimljivo je da je on u međuvremenu promenio pol.

Ema Stoun se verila, a  i njena karijera ide uzlaznom putanjom,  trenutno snima rimejk Diznijevog "101 Dalmatinca", gde će igrati Kruelu de Vil.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: ema stoun

Najnovije vesti