Nikolas Kejdž peti put pred oltarom: Sudbonosno da u gradu greha (foto)

Nikolas Kejdž peti put pred oltarom: Sudbonosno da u gradu greha (foto)

Autor: | 28/03/2021

0

Nikolas Kejdž: “Peta sreća” je tri decenije mlađa Japanka Riko Šabata

Nikada nije bio zavodnik u rangu Breda Pita ili Džordža Klunija, ali je uspeo da čak pet žena dovede do oltara. Najnovija je tri godine mlađa od njegovog starijeg sina.

Iako bi se posle toliko bezuspešnih pokušaja mnogi razočarali, Nikolas Kejdž nije odustao od potrage za idealnom ženom, a, kao što vidimo, ni od “grada greha”. Posle filmova Medeni mesec u Las Vegasu” i Napuštajući Las Vegas, za koji je nagrađen Oskarom, odlučio je da svadbu pod rednim brojem pet napravi, pogađate, u Las Vegasu. Ovog puta “srećna dobitnica” je Riko Šabata, koju je upoznao početkom prošle godine u Japanu.

Pročitajte: Nikolas Kejdž traži poništenje braka nakon samo četiri dana

Privatna Arhiva

 

Intimna ceremonija priređena je u luksuznom hotelu “Wynn”, u romantičnom ambijentu i uz kombinaciju katoličkog i šintoističkog obreda, što je zvanicama bilo posebno interesantno. Dvadesetsedmogodišnja mlada je umesto venčanice nosila svečani kimono sa dugačkim plaštom u njenoj omiljenoj crnoj boji, dok je tri decenije stariji glumac, poznat po ekscentričnom stilu, imao sako sa potpisom Toma Forda i detaljima koji su se mogli videti i na cipelama.

Privatna Arhiva

 

Peto sudbonosno “da” Nikolas Kejdž izgovorio je 16. februara, na dan kada je rođen njegov otac August Kopola, brat legendarnog sineaste Frensisa Forda Kopole. Među gostima je bila i Nikolasova treća žena, južnokorejska glumica Alis Kim, sa kojom je ostao u prijateljskim odnosima. Sa njom ima sina, petnaestogodišnjeg Kal-Ela. Starijeg Vestona dobio je pre trideset godina u kratkoj vezi sa koleginicom Kristinom Fulton.

Pročitajte: Nikolas Kejdž nepopravljiv - Napravio scenu i osramotio sebe i devojku pred venčanje! (video)

Privatna Arhiva

 

Bio je u braku sa Patrišom Arket, Elvisovom ćerkom Lizom Mari Prisli, a od šminkerke Erike Koike razveo se posle samo četiri dana. Razlog – bio je previše pijan dok joj se zaklinjao na večnu ljubav. Riko je upoznao pred početak pandemije, a pošto kod njega ništa nije tradicionalno, zaprosio ju je preko “FaceTimea”.

‒ Jednostavno sam rekao: “Vidi, želim da se venčamo.” Vreme koje smo proveli zajedno tokom karantina bilo je sjajno, srećni smo... I to je to.

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin