Nikolas Kejdž nepopravljiv: Napravio scenu i osramotio sebe i devojku pred venčanje! (video)

Nikolas Kejdž nepopravljiv: Napravio scenu i osramotio sebe i devojku pred venčanje! (video)

Autor: | 28/03/2019

0

Glumac Nikolas Kejdž (55) nedavno je izvadio dozvolu kako bi mogao da se venča sa svojom mlađom devojkom, vizažistkinjom Erikom Koike. Podsetimo, par je zajedno nešto manje od godinu dana, a ovo će glumcu biti četvrti brak.

A britanski The Daily Mail sada je došao u posed snimka na kojoj glumac pravi scenu tokom vađenja dozvole u Las Vegasu, gde je okupljenima povišenim tonom poručio "kako će mu ona uzeti sav novac".

Na snimku se nalazi i Erika koja sve vreme korača ispred njega, a glumac spominje i njenog bivšeg dečka kojeg je nazvao "dilerom". U jednom trenutku svojoj je mlađanoj devojci poručio i kako ne želi da se venča sa njom.

"Nikad nisam ni tražila da to uradiš", poručuje mu vizažistkinja, a zatim je on sa smeškom na licu gura prema jednoj od soba i govori "hajde, idemo".

 

Prema izjavama očevidaca, glumac je bio u alkoholisanom stanju, a u nekim trenucima izgleda kao da se šali, dok u drugim trenucima samo izgleda neuračunljivo. Par je na kraju viđen kako izlazi iz jedne od privatnih soba s papirima u ruci, pa se čini kako su ipak izgovorili sudbonosno "da".

Nikolas je i dalje nepredvidiv i nepopravljiv, a ovo su neki od njegovih najluđih momenata iu televizijskih intervjua.

 

Ali u isto vreme je neko ko svojom glumom i pojavom često stavlja kritičare na velike muke: Da li je genije ili potpuni sociopata?

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: nikolas kejdž

Najnovije vesti