Dupla sreća u domu Džajića: Dragana podelila prelepe vesti

Dupla sreća u domu Džajića: Dragana podelila prelepe vesti

Autor: | 22/03/2021

1

Ćerka Dragana Džajića, proslavljenog fudbalskog radnika, Dragana danas je objavila divne vesti na svom ,,Instagram" profilu. 

Pročitajte: Za Draganu Džajić danas je poseban dan - Moje ostvarenje sna! (foto)

 

 

Naime, lepa manekenka i dizajnerka danas proslavlja svoj rođendan, a ono što je posebno zanimljivo je i to što je Dragana rođena istog dana kada i njena majka, Branka. Lepotu je očigledno na koga je nasledila, a supruga Miloša Ivanovića se ovim rečima obratila mami: 

- Zaslužila si svu sreću sveta! A ja ću se uvek truditi da te usrećim! Ovo je naš poseban dan. Neka nam je srećan rođendan mama, volim te beskrajno! - emotivno je napisala Dragana. 

Pročitajte: Ćerka Dragana Džajić iznenadila promenom frizure (foto)

 

 

Čestitke i pozitivne misli samo su se nizali ispod fotografije, a najčešći su oni gde se komentariše Brankin izgled, te se spominje kako ona i Dragana više deluju kao drugarice i sestre nego kao majka i ćerka.

Podsetimo, ćerka Dragana Džajića je u skladnom braku sa bratom bivše teniserke, Ane Ivanović, Milošem u kom su dobili sina Vida, a starija naslednica porodice Džajić, Sanja ima dva sina, Luku i Ognjena. Deda je najponosniji na svoje mezimice i unučiće, a baka uživa u svakom trenutku provedenom sa mališanima i to joj i više nego očigledno, prija.

Komentari (1)

Loading
Mirjana Knezevic 08:30 23.03.2021
Odgovori

Sve pisete o nekakvim bezveznim likovima.I ne samo vi.Sijan,Raznatovici itd.Sve neradnik do neradnika.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti