Nada Macanković: Zbog Bojana se više smejem

Nada Macanković: Zbog Bojana se više smejem

Autor: | 01/08/2011

0

Mlada i uspešna glumica Nada Macanković nedavno se vratila sa Crnogorskog primorja, gde se odmarala nakon snimanja filmova „O bubicama i herojima“ reditelja Petra Pašića i „Četiri ruže“ reditelja Vasilija Nikitovića, koji će premijere doživeti sledeće godine. Macankovićeva uživa u skladnom braku s našim odbojkaškim reprezentativcem Bojanom Janićem, kome je rekla sudbonosno „da“ prošle godine.
- Za kvalitetan brak bitno je negovati kako svoju slobodu, tako i slobodu svog partnera, a da bi se to postiglo, neophodno je poverenje. U Bojanu imam veliku podršku. Srećna sam i ispunjena u ljubavi, za to nemam nikakvu posebnu tajnu i ne volim da dajem savete drugima, jer svaka veza funkcioniše po sopstvenim zakonima - kaže Nada.
Ona tvrdi da joj ništa ne nedostaje iz devojačkog perioda.
- I dalje izlazim sa svojim drugaricama i putujem s njima, tako da se u mom životu i mojim navikama ništa drastično nije promenilo. Generalno, društvo mi je oduvek bilo jako važno i srećna sam što moj brak to nimalo nije ugrozio. Jedino što se promenilo je to što s Bojanom mnogo više putujem i mnogo se više smejem nego ranije - priča naša poznata glumica.
Na pitanje da li planiraju da se uskoro ostvare kao roditelji, Nada je odgovorila:
- Biće jednog dana svakako. A kada bude, obavestićemo vas, ništa ne brinite!

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin