Pozitivan na virus korona: Vlasta Velisavljević hitno primljen u bolnicu

Pozitivan na virus korona: Vlasta Velisavljević hitno primljen u bolnicu

Autor: | 18/03/2021

0

Vlasta Velisavljević hospitalizovan, nakon što je ustanovljeno da je u devedesetčetvrtoj godini pozitivan na korona virus. Glumac je smešten u "KBC Dragiša Mišović".

Pročitajte: Neverovatan život Vlaste Velisavljevića - Pobegao iz logora, žena ga se odrekla, a onda je usledila klinička smrt

 

Kako prenosi "Blic" njegovo stanje je ozbiljno, a lekarski tim daje sve od sebe, kako bi mu pružio adekvatnu pomoć. Ipak, glumac nije na respiratoru, što uliva nadu da će uskoro biti bolje.

- Čuvao sam se i još se čuvam. Gadno je kada imate neki problem druge vrste što se tiče zdravlja, pa onda zbog korone druge delatnosti u medicini ne rade ili sa smanjenim kapacitetom. Sve je donekle zatvoreno. Sada ne možemo da se kontrolišemo kao ranije. Ili možemo manje. Kao i ostali svet, tako se čuvam i ja. Svet se bori i ja zajedno sa svetom - rekao je nedavno glumac za domaće medije.

Pročitajte: Vlasta Velisavljević o glumi, ljubavi i radosti života sa 93 godine - Ako mislite da sam se u životu čuvao i odricao bilo čega, grešite!

Ata Images

 

 

Nažalost,  u međuvremenu je zaražen virusom korona i Vlada Velisavljević je hopsitalizovan. Verujemo da će mu ubrzo biti bolje i da će nas još dugo uveseljavati svojim ulogama. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin