Strasti se i dalje ne smiruju u Bakingemskoj palati: Isplivala najveća laž Megan Markl do sada

Strasti se i dalje ne smiruju u Bakingemskoj palati: Isplivala najveća laž Megan Markl do sada

Autor: | 15/03/2021

0

Venčanje princa Harija i Megan Markl samo je bila jedna od tema o kojoj su pričali sa Oprom Vinfri u istorijskom intervjuu, koji je ugledao svetlost dana pre tačno nedelju dana. Nakon njihove priče, počeli su napadi iz Bakingemske palate, koji su svakog dana sve intezivniji, pa tako kraljevska porodica izlaže navodne dokaze da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa gotovo sve slagali.

Pročitajte: Pale su maske - Oglasila se kraljica Elizabeta, ovo je njena poruka Hariju i Megan (foto)

 

 

Venčanje princa Harija i Megan Markl bilo je 19. maja 2018. godine i ne postoji televizija i mediji koji nije prenosio ovaj velelepni događaj. Danima nakon ceremonije prepričavalo se koliko je mlada bila lepa i kako je sve izgledalo predivno. Međutim, niko nije znao šta se krije iza njihovih osmeha.

Megan je tokom intervjua otkrila Opri da se oni zapravo nisu venčali tog dana, već tri dana ranije u svom vrtu, te da ih je venčao nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi jer su želeli ceremoniju samo za sebe,i dodala da se u kući u Kaliforniji, gde sada žive, drže uramljene zavete koje su izgovorili na pravom venčanju.

Pročitajte: Princ Hari nasledio od majke ogromnu sumu novca - Svi detalji testamenta Lejdi Di

 

 

Mnogima je ova tvrdnja najsumnjivija tvrdnja glumice, među njima je i namesnik biskupa, Mark Edvards koji je kontaktirao kancelariju nadbiskupa tražeći objašnjenje vojvotkinjine izjave.

Edvards je to učinio jer je tokom karantina imao na hiljade zahteva za privatnim ceremonijama koje je morao da odbije jer crkva ne dozvoljava takva venčanja.Sveštenik Edvards rekao je da mu je osoba iz kancelarije nadbiskupa s kojom je razgovarao tada rekla:

Pročitajte: Venčanje princa Harija i Megan Markl - Najlepše fotografije sa kraljevskog venčanja

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joro (@jorochannel)

 

- Džastin je imao privatni razgovor s parom u vrtu o venčanju, ali uveravam vas, nije bilo venčanja do nacionalnog televizijskog događaja.

Brojni sveštenici u Engleskoj posumnjali su u Meganine reči jer pravila o venčanjima engleske crkve zahtevaju najmanje dva svedoka, a javnost mora da ima neograničen pristup ceremoniji kako bi mogli da se ulože prigovori. Nijedan par ne može da se venča u crkvi dva puta, osim ako prvi brak nije bio valjan.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin