Ana Sević otvorila dušu: Pevačica otkrila kako je ljubav sa Danijelom pobedila i kada će izgovoriti sudbonosno „da“

Ana Sević otvorila dušu: Pevačica otkrila kako je ljubav sa Danijelom pobedila i kada će izgovoriti sudbonosno „da“

Autor: | 15/03/2021

0

Pevačica Ana Sević pamtiće prethodnu godinu po najlepšem poklonu, ćerki Seni koja sada ima puna tri meseca. Ana i njen verenik Danijel Nedeljković u jeku pandemije virusa korona željno su iščekivali naslednicu, a Sevićeva se posle duže vremena obratila pratiocima na „Instagramu“ i porazgovarala sa njima.

Pročitajte: Ana Sević - Prva šetnja sa ćerkom Senom (foto)

Instagram Ana Sević

 

Naime, ona je na svom „Instagram“ nalogu odgovarala na pitanja pratilaca, a nekim odgovorima je potvrdila da živi kao prosečne porodice u Srbiji i da u tome uživa.

Ana je govorila o raznim temama, a ono što je najviše privuklo pažnju je da ona i Danijel nemaju nikakvu pomoć oko bebe, pa je pevačica istakla da ni sa prvim detetom nikada nije imala dadilju, već da u odrastanju svojih mezimica uživa isključivo sa partnerom.

Pročitajte: Samo skupo za Anu Sević - Danijel ne žali pare za majku svog deteta

Instagram printscreen

 

Iako su prethodne godine imali velike planove za svadbeno veselje, pandemija virusa korona ih je u tome poremetila, a Ana ne krije da jedva čeka da izgovori sudbonosno „da“ partneru sa kojim se poznaje više od deset godina, ali su im se putevi tek nedavno ponovo ukrstili i od tada žive bajku kako ističe.

Pročitajte: Pevačica Ana Sević presrećna - 2020. godina mi je donela najveći poklon

Instagram printscreen

 

Pevačica Ana Sević dugo je priželjkivala drugo dete, a posebno se obradovala kada je saznala da će njena naslednica iz prethodnog braka sa Darkom Lazićem dobiti sestru. Otkrila je da se Lorena prema Seni ponaša zaštitnički i da joj je ona izabrala ime čim je saznala da će dobiti seku.

Sevićeva je prijatno iznenadila sve pratioce priznanjem da doji i da je za nju to najlepši osećaj na svetu.

Pevačica Ana Sević - Karijeri se sa osmehom vraćam uskoro

Instagram printscreen

 

Jedno od najčešće postavljanih pitanja je da li će se i kada popularna pevačica vratiti i posvetiti karijeri. Ana je pre nekoliko godina izbacila duet kojim je najavljivala povratak na velika vrata na javnu scenu, međutim zbog saznanja da je trudna i svetske pandemije ponovo je karijeru stavila po strani.

Sada je otkrila da ima dve pesme koje čekaju neke bolje dane, ali da će se sigurno vratiti pevanju jer je to ono što je pored porodice čini najsrećnijom.

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti