Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a sada je otkrila ono što nismo ni slutili o njoj

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a sada je otkrila ono što nismo ni slutili o njoj

Autor: | 15/03/2021

0

Voditeljka Dragana Kosjerina je, po mišljenju mnogih, jedno od najlepših televizijskih lica na našim prostorima. Iako ističe da joj je lepota često bila kamen spoticanja, o sebi je otkrila brojne stvari koje su u prvi mah nespojive sa njom.

Pročitajte: Dragana Kosjerina za "Hello!" otkriva kada će svadba

 

Zaštitno lice „Radio-televizije Srbije“ deset godina samouvereno pliva u televizijskim vodama, a prve korake napravila je na „Sport klubu“. Bila je odlučna da pokaže da nije samo lepo lice, a prelaskom na Javni servis 2014. sazrela je kao novinar i dokazala svoje voditeljsko umeće.

Šarmantna voditeljka naoružana toplinom, ljubavlju i pozitivom iščekuje bolje dane i povratak snimanju popularnog kviza koji je „na ledu“ zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Pročitajte: Voditeljka Dragana Kosjerina - Kolege ne moraju da budu suparnici

 

‒ Majka mi ceo život ponavlja: „Ne zaslužuje baš svako da zna šta zaista misliš“. Kako sam sazrevala, spoznala sam snagu tih reči. Učim da ne budem eksplozivna, čak ni u situacijama kada sam isprovocirana. Oštar jezik bolje je zameniti promišljenim saopštenjima ‒ rekla je Kosjerina. 

‒ Volim što sam pravična i iskrena, zahvalna sam porodici na dobrom vaspitanju i što su me učili šta je dobra mera. Svi imaju dane kada požele da promene toliko toga, u sebi i na sebi. Međutim, važno je da povremeno pokušate da „odmerite“ sebe i zapitate se da li bih osobu kao što sam ja poželeo za prijatelja. Odgovor će vam reći na čemu bi trebalo da poradite ‒ bila je iskrena voditeljka.

Pročitajte: Voditeljka Dragana Kosjerina - Moja idealna proslava Prvog maja

 

 

Lepota je nezaobilazni opis Dragane Kosjerine, a ona ne krije da su joj komplimenti često bili teret.

‒ Prirodno je da čovek poželi da se primete uloženi trud i poslovni rezultati. Dočekala sam prave profesionalne komplimente, one koji se ne tiču moje frizure, haljine, figure ili šminke. Odavno ne čeznem za njima. Ne volim da govorim o lepoti kao teretu. Niti mislim da je put lepih žena nužno teži. Svaki čovek nosi svoje breme i izazove ‒zaključila je za ,,Stil“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još