Anđelka Prpić ne krije koliko je ponosna: Ima razloga da se hvali (foto)

Anđelka Prpić ne krije koliko je ponosna: Ima razloga da se hvali (foto)

12/03/2021

0

Sin Anđelke Prpić, Jakša, krenuo je mamin stopama pa je uspešan skoro kao i ona ispred kamera. Iako ima tek devet godina, Anđelkin naslednik niže uspeh za uspehom.

Pročitajte: Razvod Anđelke Prpić nije se dogodio preko noći - Moj bivši muž i ja se nismo pravili pametni

Ata Images

 

Glumica ne krije koliko je ponosna što je njen naslednik od malih nogu prepoznao ono čime želi da se bavi, i u tome je od malena veoma uspešan. Sada se ponosna majka pohvalila svim pratiocima na Instagramu fotografijom gde Jakša drži trofej osvojen na takmičenju.

Podsetimo, sin Anđelke Prpić ima svoju emisiju ,,Poslovi" na dečijoj televiziji.Šarmanti voditelj, mlađani Jakša Prpić nedavno je priznao da nema simpatiju i da na tu temu ne voli da razgovara. Osim što je voditelj i odličan đak, trenira i hokej.

Pročitajte: Sin Anđelke Prpić poslao jasnu poruku - Ovo je sve što želi

Instagram printscreen

 

- Voleo bih u skorije vreme da se oprobam i u košarci - iskren je bio Jakša, koji otkriva da je superheroj, voleo bi da leči ljubavlju. Na pitanje, šta želi da bude kad poraste i koji mu je omiljeni film, sin Anđelke Prpić naveo je

Kad porastem voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu. Omiljeni film, hm? Pa to je naravno „Jedini izlaz“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još