Od njihove ljubavi snegovi se tope: Ivana Pavković i Petar Mitić u izdanju u kome ih do sada niste videli (foto)

Od njihove ljubavi snegovi se tope: Ivana Pavković i Petar Mitić u izdanju u kome ih do sada niste videli (foto)

Autor: | 27/01/2021

0

Ivana Pavković i Petar Mitić domaćoj javnosti postali su poznati kao učesnici pevačkog takmičenja "Zvezde granda". Ljubav prema muzici spojila je ovaj par, a oni su zajedno već devet godina, od čega su već četiri godine u braku.

Ivana i Petar sjajni su muzički talenti, ali srce domaće publike ukrali su kao najskladniji par javnosti. Na svojim "Instagram" profilima oni često objavljuju zajedničke fotografije na kojima su srećni, nasmejani i zaljubljeni, ali i uvek modno usklađeni.

Ipak, najnovija fotografija privukla je mnogo pažnje, jer pevačicu i njenog supruga do sada nismo imali prilike da vidimo u ovom izdanju. Ivana je na "Instagramu" objavila fotografiju na kojoj su ona i Petar u belim bademantilima okruženi snegom. Uz šoljicu prve jutarnje kafe, Ivana i Petar razmenili su strastveni poljubac.

Pročitajte: Ivana Pavković se vratila na scenu - Bila je ovo najslađa pauza za mene jer sam postala mama

 

 

Jednom prilikom Ivana je ispričala i kako je otpočela njihova romansa.

– Upoznali smo se u takmičenju. Bili smo u istoj sezoni. Doduše, Petar je bio i u sezoni pre moje, tako da ja njega znam pre nego on mene. Kasnije smo se upoznali u zajedničkoj sezoni i, kada su nas spojili u grupe, baš smo počeli da se družimo. Sećam se da je on jedno vreme radio na jednom splavu sa Jelenom Gerbec. Ja sam na tom mestu jednom prilikom menjala nju, i tu smo počeli da radimo zajedno. Kasnije je on mene zvao da radim još neke svirke sa njim, nešto mu je kliknulo u glavi, pa je on napravio prvi korak - ispričala je jednom prilikom Ivana za "Glossy".

Petar je u jednom intervjuu otkrio i kako je zaprosio Ivanu.

 

 

– Ona je bila devojka koja je maštala o romantičnoj veridbi, voli iznenađenje, ruže, latice. Međutim, kod nas dole u Vranju je malo drugačiji običaj. Kod nas je običaj da se prvo pitaju roditelji. Ja sam poštovao tradiciju, što se njoj uopšte nije dopalo. Ona je ostala trudna i kako sada treba da pričamo o prosidbi koja je faktor iznenađenja? Ja njoj kažem: "Idi ti lepo u Bor. Spremi ćaleta i kevu i ja dolazim s mojima da ti tražim ruku, pa ako daju, daju, da te vodimo!" Sve je bilo po tradiciji. Bilo je super, jako emotivno. Koliko god da je njoj ovo bilo super, veruj mi da je ona maštala o drugačijoj prosidbi, ali do toga nije došlo - ispričao je kroz osmeh on.

Danas skladan par ima četvorogodišnjeg sinčića Vujadina, koji upotpunjuje njihovu preslatku porodicu i svaki dan roditeljima ispunjava neverovatnom radošću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti