Žene su oduševljene: Dvojnik Bali Bega preti da osvoji region (foto)

Žene su oduševljene: Dvojnik Bali Bega preti da osvoji region (foto)

Autor: | 09/03/2021

0

Dvojnik Bali Bega, mladi turski glumac Kan Jaman (31), potpuno je očarao pripadnice lepšeg pola i sve one jednoglasno kažu da je kopija Buraka Ozčivita, velikog zavodnika i šmekera.

Pročitajte: Istina se ne može sakriti - Posle godinu dana otkriveno ko je famozna crnka sa kojom je uslikan Burak

 

 

Kako prenosi turska štampa, Jan je preko noći uspeo da doživi ogromnu slavu, a njegove uloge trenutno su veoma praćene i omiljene. Svemu tome ide u prilog i činjenica da je Jaman dobio i titulu savršenog muškarca - najboljeg na svetu. 

 

 

Zanimljivo je da dvojnik Bali Bega, svojim pomalo ležernim i divljim izgledom, kao i zapuštenom bradom zaista podseća na Buraka, posebno iz dana kada je i sam gradio svoje mesto na truskom glumačkom nebu. Kako prenose mediji u regionu, Kan ima balkanske gene, jer vuče poreklo iz Albanije. 

Pročitajte: Neprepoznatljiv - Bali-beg promenio imidž i izmamio uzdahe žena širom sveta (foto)

 

 

Simpatije u čitavoj Turskoj dobio je zahvaljujući samo dve uloge u serijama  "Između dve vatre" i "Džan", ali je isto takvom brzinom osvojio i reditelje, koji ga obasipaju novim angažmanima. Iako je 2021. godine diplomirao prava i radio u struci, tokom letnjeg odmora, na nagovor prijatelja, prijavio se na kasting za seriju i tako preko noći postao zvezda, koja obećava. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti