Sreća Jelene Veljače je ogromna, fanovi čestitaju, glumica ne krije radost (foto)

Sreća Jelene Veljače je ogromna, fanovi čestitaju, glumica ne krije radost (foto)

Autor: | 26/02/2021

1

Sreća Jelene Veljače je bezgranična, a glumica je božanstvene vesti podelila sa fanovima na svom profilu na "Instagramu". Glumica u ljubav i te kako veruje, što potvrđuje i njena nova emotivna veza. 

Pročitajte: Jelena Veljača progovorila o novom dečku - Udala bih se i treći put!

 

 

Hrvatska glumica i producentkinja nedavno je otpočela vezu sa Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar-Kitarović. Posle brakova sa Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom imala je nekoliko veza, ali sada je srećnija nego ikada, a najnovije informacije potvrđuju da je van sebe.

Naime, nekoliko minuta posle ponoći sreća Jelene Veljače dostigla je vrhunac, jer je postala tetka. 

- 26.2.2021. ponoć i 45 min... Tetka - napisala je oduševljeno glumica i pokazala suze radosnice. 

Pročitajte: Nova devojka Janka Popovića Volarića sušta je suprotnost i Jeleni Veljači i Tijani Pečenčić

 

 

Mlađi brat Jelene Veljače je uspešan arhitekta i scenograf. Ivan Veljača svojoj supruzi, inače glumici, Ani Vučak 2018. godine zakleo se na večnu ljubav. Njihova ljubavna priča započela je pre više od pet godina, a Ana je za hrvatsko izdanje magazina "Glorija" krajem prošle godine rekla da baš uživaju u zajedničkom životu.

 

 

- Mi smo živeli zajedno i pre braka tako da s tehničke strane nije bilo promene, ali moram reći da uživamo u našoj maloj zajednici. Kada smo ulazili u brak, shvatali smo to kao nešto lepo, duboko i značajno i tako ga i dalje doživljavamo. Maštamo svašta, postoje razne ideje, ali prepuštamo se životu i videćemo gde će nas odvesti - izjavila je glumica, od danas ponosna mama. Da li je na svet stigao dečak ili devojčica, još uvek nije potvrđeno. 

 

 

Komentari (1)

Loading
Duda 11:50 27.02.2021
Odgovori

V, Eljaca mi je vrlo simpaticna retko da mi se svidja neka od hrvatski glumica.

hellomagazin.rs hellomagazin