Jelena Veljača ponovo ispunjena: On je njena nova ljubav (foto)

Jelena Veljača ponovo ispunjena: On je njena nova ljubav (foto)

Autor: | 16/09/2020

0

Jelena Veljača, atraktivna glumica i producentkinja, često je dovođena u vezu sa različitim muškarcima od kada se razvela od supruga Dražena Čučeka. Hrvatska glumica nedavno je raskinula vezu sa Ivanom Galom i od tada je spajaju sa gotovo svakim muškarcem u čijem je društvu vide. Ipak sudeći po poslednjim napisima hrvatskih medija, novi dečko Jelene Veljače je Vito Turšić, bivši savetnik Kolinde Grabar-Kitarović.

Hrvatski mediji o ovoj romansi pišu od kada su Vito i Jelena fotografisani u jednom kafiću kada ju je Vito poljubio.

Iskra ljubavi rodila se početkom jula, kada je Jelena gostovala u podkastu koji je Vito vodio. Tada je glumica podelila zajedničku objavu na „Instagramu“ i napisala da joj je bilo uživanje da razgovara sa njim. Tom prilikom šaljivo je koketirala sa Vitom, za koga se veruje da je njen novi emotivni partner.

Pročitajte: Jelena Veljača - Čak i ako nije brutalna riba, što bi rekli moji Beograđani, on se zabavlja s njom?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Jun 7, 2020 at 2:37am PDT

Posle razvoda, Jelena je prošla kroz težak period i tada je iskreno rekla da je za nju to iskustvo emotivno iscrpljujuće.

– Razvod je zaista traumatičan za svaku ženu i muškarca. On nije lak, težak je i potrebno je vreme da prihvatiš činjenicu da je ljubav nestala, jer se svi sigurno venčavamo srcem i verujemo da će to trajati večno. Treba dati vremena ljubavi da se transformiše, da se pretvori u prijateljstvo, a kada imate i dete, onda i jednu vrstu lojalnosti koja nema veze s emotivnim, ljubavnim odnosom. Nikada nisam skrivala da mi je jako teško što smo se Dražen i ja razveli i oboje smo tome pristupili zrelo, trudeći se da ostanemo dobri roditelji Leni – iskrena je o odnosu sa Draženom.

Posle raskida sa Ivom prošla je kroz fazu emotivnog oporavka. Ipak, možda je Vito taj koji će na njeno lice vratiti osmeh.

Pročitajte: Jelena Veljača o trećem braku: Neka bude takav da ne bude četvrtog

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Sep 10, 2020 at 12:51pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: Jelena Veljača