Tek što je Lejdi Gaga prošetala novu frizuru, stvari su krenule po zlu...

Tek što je Lejdi Gaga prošetala novu frizuru, stvari su krenule po zlu...

Autor: | 25/02/2021

0

Promena Lejdi Gage je podelila javnost. Taman kada je rešila  da promeni imidž, život pevačice se poremetio u potpunosti.

Popularna pevačica je rešila da se menja iz korena. Pojavila se u Italiji, a retko ko ju je prepoznao, haljina, salonke ali ono što je najveću pažnju javnosti je promena frizure i boje kose.

Naime, Gaga je rešila da pređe u brinete, te je iznenadila javnost svojom novom bojom kose boje čokolade.

Pročitajte: Ceo svet u šoku: Lejdi Gaga izgubila bebu?

 

 

Američka pevačica poreklom iz Italije Lejdi Gaga je uslikana na ulicama Rima dok je izlazila iz automobila i ulazila u jedan hotel u Italiji, a tom prilikom je nosila lepršavu haljinu sa leopard dezenom, pa najverniji obožavatelji kažu da ovako nešto do sada nikada nije obukla i da izgleda ženstvenije nego ikad.

Umetnica je promenila boju kose i ofarbala se u braon, pa joj je haljina sa braon tonovima savršeno stajala. Kosu je podigla u punđu i izgledala je veoma elegantno. Na licu je nosila crnu zaštitnu masku sa sivim nitnama kako bi se zaštitila od korona virusa, dok je u ruci nosila skupocenu tirkiznu torbu.

Pročitajte: Lejdi Gaga u suzama: Na ivici sam, u sebi nosim ogromnu bol

 

 

Dok pevačica uživa u Italji sa partnerom, Majklom Polanskim, saznala je strašne vesti koje su je veoma potresle.

Naime, šetač pasa pevačice Lejdi Gage i njen telhoranitelj, Rajan Fišer, upucan je četiri puta u grudi od strane dva muškarca koja su tada ukrala 2 od 3 pevačicina francuska buldoga. On je šetao tri psa u zapadnom delu Holivuda tokom prethodne noći kada je upucan ispred kuće.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekli su Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mama Monsta (@gaga_todays)

 

Koi i Gustavo su ukradeni, dok je Mis Azija pobegla i kasnije pronađena od strane policije. Telohranitelj je šetao pse dok se Lejdi Gaga trenutno nalazi u Italiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin