Rođena sestra Jane Milić Ilić je svetski poznata ličnost, upoznajte Anu (foto)

Rođena sestra Jane Milić Ilić je svetski poznata ličnost, upoznajte Anu (foto)

Autor: | 24/02/2021

0

Rođena sestra Jane Milić Ilić je ona...

Jana Milić Ilić osvojila je srca domaće publike. Ipak, malo ko zna da glumica ima rođenu sestru o kojoj svetska javnost ne prestaje da priča. Naime, Montreal izuzetno voli Anu Milić a magazin „CBC" proglasio ju je građankom meseca.

Rođena sestra Jane Milić Ilić je profesorka na tamošnjem Univerzitetu „Makgil", a izuzetno je vredan i posvećen član „Makgil zajednice za doživotno učenje". Ana Milić se odlikuje aktivnim radom na kreiranju kulture brige o drugima.

Ana i njen suprug Aleks imaju troje dece i važe za divnu porodicu, prenosi „Žena.rs".

Pročitajte: Jana Milić - Žao mi je što nisam imala Zorana za prijatelja u momentu kada sam izgubila majku

 

 

Prvi komentar, nakon što se fotografija Janine sestre pojavila u domaćim medijima jeste da glumica i naučnica neverovatno liče.

Sestre su izuzetno bliske, a Jana je u jednom intervjuu za magazin „Hello!" o sestri govorila ovako:

Pročitajte: Jana Milić Ilić - Zbog braka ne bih izgubila sebe

 

 

– Moja sestra radi na „Makgilu" najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu „Italija” gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom... Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu. Ipak mislim da je ova poseta dodatno učvrstila naš odnos. Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno. Planiramo da se vidimo na leto –  rekla je tada poznata glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin