Kakav početak godine: Toni Cetinski objavio božanstvene vesti

Kakav početak godine: Toni Cetinski objavio božanstvene vesti

Autor: | 23/02/2021

1

Toni Cetinski (51) odlučio je da ne krije srećne vesti i oduševljenje, pa je sa medijima u regionu podelio prelepe vesti. Kako prenose hrvatski portali, pevač će uskoro po prvi put postati deda. Tonijev sin Kristijan (23) objavio je na svom profilu na "Instagramu" sliku ultrazvuka, ispod koje je napisao:

– Dao si nam daleko više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što lepšim. Jedva čekamo da te upoznamo.

Pročitajte: Toni Cetinski povukao drastičan potez - Ovo nije bezazleno

 

 

Toni i njenov sin imaju fenomenalan odnos i pevač se trudi sa Kristijanu uvek bude podrška i vetar u leđa za sve što radi u životu. 

- Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rođendan. Neprocenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi sine ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine. Voli te tata - reči su kojima je popularni pevač sinu uputio pre nekoliko godina kada je proslavljao svoje punoletstvo. 

Pročitajte: Veštačenje potvrdilo - Toni Cetinski nije bio pod dejstvom alkohola kada se nesreća dogodila

 

 

Toni Cetinski je sina Kristijana dobio u braku sa prvom suprugom Antonelom Butigan, a imaju i ćerku Piju. Posle razvoda ostali su u više nego sjajnim odnosima, a Toni Cetinski već godinama uživa u srećnom breku sa drugom suprugom Dubravkom. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti