Devojka Viktora Savića: Glumac bi nju poveo pred oltar

Devojka Viktora Savića: Glumac bi nju poveo pred oltar

Autor: | 18/02/2021

0

Devojka Viktora Savića sa velikim nestrpljenjem se iščekuje, jer otkako je raskinuo vezu sa pevačicom Sarom Jo javnost nije imala priliku da vidi njegovu lepšu polovinu. Uvek dobro raspoložen i sa sjajnim smislom za humor, Viktor je u skoro svakom okupljanju omiljena osoba, pa devojke padaju na njegov šarm. Harizmu, talenat na glumu, kao i dobar izgled Viktor je nasledio upravo od svog oca Jovana Lole Savića.

Pročitajte: Svi pričaju o ocu Viktora Savića, u sedmoj deceniji učinio je neverovatnu stvar

foto ATA Images

 

 

Za razliku od većine današnjih mladića, koji vole pre svega atraktivne devojke, i ne smeta im što posećuju plastične hirurge, devojka Viktora Savića morala bi da bude sušta suprotnost svemu tome. Popularan glumac gostovao je u novom izdanju "Hot ID" emisije, gde je govorio šta su za njega standardi lepote. On je otkrio i kakva devojka bi privukla njegovu pažnju. 

- Za mene je lepota ono što je prirodno. Kada vidim ženu u godinama koja se nije botoksirala ili nešto korigovala ili radila i trudila se da bude lepša. Zato je baš prirodnost ono što, pogotovo žene, čini lepim. Naravno, za muškarce se podrazumeva, ali žene rade korekcije, pa eto - dakle, prirodnost - objasnio je Viktor. 

Pročitajte: Devojka Viktora Savića mogla bi da bude ponovo ona? (foto) 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin