Svi pričaju o ocu Viktora Savića, u sedmoj deceniji učinio je neverovatnu stvar

Svi pričaju o ocu Viktora Savića, u sedmoj deceniji učinio je neverovatnu stvar

Autor: | 03/02/2021

0

Poslednjih dana u medijima se može pronaći dosta tekstova o ocu Viktora Savića, a javnost je oduševljena njegovim poduhvatom u sedmoj deceniji života. Naime, Viktora Savića televizijska publika ima prilike da gleda u seriji "12 reči", gde tumači lik mladog advokata kojem je data šansa posle mnogo godina od kada je završio fakultet da se pokaže u ovom poslu. 

Pročitajte: Otac Viktora Savića živi holivudsku priču - Jovan Lole Savić osvaja TV publiku 

 

 

Ono što je zanimljivo jeste da mu ovoj seriji oca tumači, ni manje ni više, nego rođeni tata, Jovan Lole Savić. Zanimljivo je da je Lole Savić inače, muzičar, pevač, bluzer i jedan od osnivača benda "Zona B", dok je u svet glume uplovio tek sa 62 godine.

- Pre tačno tri godine gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta "Stari rok majstori". Sećam se, bila je subota, rano jutro, mi smo najavljivali poslednji od tri koncerta koji je trebalo da se održi u "Zvezdara teatru". Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu. Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, za koju ima scenario u kojem ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim - ja! Video me je kada sam gostovao na RTS-u i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku - rekao je ranije Savić u intervjuu za "Politiku".

Pročitajte: Viktor Savić brutalan - Ovo je pesma za Grua, ali s moćnom porukom! (video)

Ata Images

 

Inače, osim ove serije, domaća publika je starijeg Savića gledala u seriji "Senke nad Balkanom", "Pet", "Žigosani u reketu" i "Urgentni centar".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti