I posle dve godine svaka uspomena boli: Evo zašto je Gordana Šaulić napustila porodični dom

I posle dve godine svaka uspomena boli: Evo zašto je Gordana Šaulić napustila porodični dom

Autor: | 18/02/2021

0

Prošlo je dve godine od tragične nesreće u kojoj je Šaban Šaulić izgubio život. Od ovog velikog gubitka, porodica se još uvek nije oporavila, a kako često ističu, svaki detalj u porodičnom domu podseća ih na Šabana. Baš zbog toga, njegova supruga Goca odlučila je da napusti porodični dom, koji, kako prenose domaći mediji sada izdaju.

Kuća Šabana Šaulića na Dedinju izdaje se jednoj ambasadorki, dok je Gordana prešla u manji stan u kome sada živi.

- Uvek su se vodili time da je najpametnije ulagati u nekretnine. Zato su mnogo godina pre nego što će Šaban doživeti nesreću kupili manji stan u elitnom beogradskom naselju. U istoj zgradi Šaban je kupio stan sinu Mihailu, koji od prvog dana živi tamo. Kuću su izdali ambasadorki koja u Srbiji boravi poslovno, ali je kuća zapravo njena rezidencija, a ne ambasada. Identitet ambasadorke se čuva iz bezbednosnih razloga, pa je reko ko može videti u komšiluku. Njoj se jako dopala kuća, kako je stilski uređena i to što ima dvorište koje je skriveno od radoznalih pogleda. Nije bilo sumnje da će prihvatiti uslove koje su Šaulići tražili i platiti debelo za život u Šabanovoj kući. Čekalo se određeno vreme kako bi se završila čitava papirologija - kaže izvor za "Blic".

Pročitajte: Gordana Šaulić donela odluku koja će mnoge iznenaditi - Šta na to kažu Ilda, Sanela i Mihajlo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

VIlu je bilo teško održavati, a Goca je bila sama u tolikom domu.

- Toliku vilu bilo je teško ali i skupo održavati. Dok je Šaban bio živ, osim dece i porodice stalno je svraćao neko od njegovih kolega, prijatelja i saradnika. Goca je sada fokusirana na uzak krug ljudi oko sebe. Ilda, Mihailo i Sanela maksimalno su posvećeni Goci, kao i njeni unuci koji je redovno obilaze i svaki slobodan trenutak koriste da bi bili s njom. Mihailo živi u istoj zgradi gde i ona, pa joj u svemu pomaže na dnevnom nivou, dok ostali svraćaju. Njoj je i dalje teško kao i prvog dana, ali se trudi da decu ne opterećuje time i ponosno nosi svoju bol - dodaje izvor.

Kada je u pitanju Šabanova kuća u Krčadinu, izvor otkriva da je sada posećuje samo Ilda.

- Porodica plaća čoveka koji održava dvorište, a imanje posećuje samo Ilda, retko Mihailo. Goca tamo nije volela da ide ni dok je Šaban bio živ. Šteta je da propada kuća koja je velika i na dobrom mestu, do samog Dunava, ali zasad Šaulići ne znaju da li će je prodati ili zadržati. Žao im je da je prodaju jer je ona bila njegovo omiljeno mesto, a s druge strane niko od njh nema vremena da boravi u njoj.

Pročitajte: Ekskluzivna ispovest Gordane Šaulić za HELLO! - Odlučila sam da verujem da Šaban nije otišao

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin