U porodici Kardašijan - Džener nema ljubavi bez afere: Kendal preotela dečka bivšoj drugarici?

U porodici Kardašijan - Džener nema ljubavi bez afere: Kendal preotela dečka bivšoj drugarici?

Autor: | 16/02/2021

0

Dok većina sestara Kardašijan - Džener vodi buran emotivni život, Kendal je svoju intimu uvek čuvala od javnosti. Čak i kada su je povezivali sa različitim momcima, ona je birala da svoje veze ne eksponira javno. Ipak, došao je trenutak da Kendal otkrije da je srećno zaljubljena.

Kako prenose strani mediji, dečko Kendal Džener je NBA zvezda Devin Buker. U javnosti se o tome nagađa već neko vreme, a sada je i Kendal prekinula ćutanje i na "Instagramu" obelodanila svoju vezu.

Pročitajte: Javnost zaprepašćena njenim izgledom - Kendal Džener zapuštena i na ivici anoreksije? (foto)

 

 

I košarkaš je na svojim društvenim mrežama obelodanio da je srećno zaljubljen. Fanovi su nakon ovoga bili presrećni, ipak, mnogima nije promaklo da ni ova veza sestara Kardašijan - Džener nije prošla bez afere.

Naime, Devin je ranije bio u vezi sa Džordin Vuds, nekadašnjom najboljom drugaricom Kajli Džener, koja je Kardašijanovima bila kao član porodice. Džordin je u sukob sa Karadšiajnovima ušla, kada je uplovila u aferu, sa Tristanom Tompsonom, koji sa Kloi Kardašijan ima ćerkicu Tru. Mnogi smatraju da je ovo veliki udarac za Džordin i "osveta" Kardašijan - Dženerovih, koju joj je Kendal servirala.

Pročitajte: Udobno se smestite i verujte svojim očima - Ovde živi Kendal Džener (video)

 

 

Ipak, lepa menekenka ne dopušta da ovakva nagađanja navuku "senku" na njenu vezu i ne krije da je srećnija nego ikad pre.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin