Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni za novi početak: Par kupuje kuću u jednom od najbogatijih gradova Italije?

Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni za novi početak: Par kupuje kuću u jednom od najbogatijih gradova Italije?

Autor: | 01/02/2021

0

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić sa svoje dvoje dece, ćerkicom Petrom i sinom Bogdanom, već neko vreme žive u Bolonji. Ovaj italijanski grad, trenutno je njihovo mesto boravka, zbog Miloševog poslovnog angažmana. Ipak, bračnom paru Teodosić, Bolonja se veoma dopala, pa su odlučili da kupe kuću, koju će pretvoriti u topao porodični dom, u kome će živeti sa svojim mališanima.

Bolonja, u kojoj Miloš trenutno igra za klub "Virtus" sedmi je po veličini i jedan od najbogatijih gradova Italije. Teodosićima se, kako prenosi "Kurir", Bolonja posebno dopada zbog arhitekture i bogate kulturne tradicije.

Pročitajte: Jelisaveta i Teo odabrali ime za sina - Kako se zove mali Teodosić?

 

 

Uz to, Jelisaveta je, kako pišu domaći mediji, preko supruga i tamošnjih prijatelja već upoznala producente, koji su zainteresovani da sa njom započnu saradnju na novim projektima, kada Bogdan malo odraste.

Jelisaveta i Miloš Teodosić ipak će nastaviti da često posećuju Srbiju, u kojoj žive njihove porodice i prijatelji, ali su Bolonju odabrali za grad u kome će se bar na neko vreme primiriti i uživati u odrastanju svojih mališana.

Pročitajte: Dobrodošlica za malog Teodosića - Jelisaveta pokazala šta ju je dočekalo po povratku iz porodilišta (foto)

 

 

Podsećamo, Jelisaveta se 8. januara porodila po drugi put, a porodica Teodosić postala je bogatija za jednog novog člana, preslatkog Bogdana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti