Najzad prelomila: Odluka Nataše Bekvalac je konačna

Najzad prelomila: Odluka Nataše Bekvalac je konačna

Autor: | 07/02/2021

0

Odluka Nataše Bekvalac je ovog puta definitivna i konačna, a sada je prvi put za medije odlučila da govori o svemu. Naime, pevačica je u prethodne tri godine imala dosta emotivnih lomova, zbog kojih je napustila Beograd i sa ćerkama Hanom i Katjom preselila se u rodni Novi Sad. Kako je i sama isticala želela je da bude blizu svojih roditelja, koji su joj najveća životna podrška. 

Pročitajte: Kad se sestre Bekvalac udruže - Iznenađenje koje je rasplakalo mama Miru (video)

 

 

Ipak, sa Novom 2021. godinom, odluka Nataše Bekvalac se promenila. Ona je shvatila da ne želi više da živi na relaciji Beograd - Novi Sad. 

- Ne živim na relaciji Novi Sad - Beograd. Sada smo u Beogradu i tako će ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje dok sam lizala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu iz istih razloga - sa osmehom je rekla pevačica za magazin "Lena". 

Pročitajte: Odluka Nataše Bekvalac - Neću muškarca koji će da me nervira i postavlja glupa pitanja

Ata Images

 

Iako je ponovo u Beogradu, Nataša naglašava da su joj ćerke, roditelji, kao i sestre Dragana i Kristina sve.

- Moja deca, sestre i roditelji su najvrednije što u životu imam i beskrajno sam zahvalna na porodici. Samo ko sestre ima zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač - ponosno zaključuje Nataša. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još