Svi su mislili da je korona, ali zdravstveno stanje Svetlane Bojković ugrožava ova retka bolest

Svi su mislili da je korona, ali zdravstveno stanje Svetlane Bojković ugrožava ova retka bolest

Autor: | 03/02/2021

1

Zdravstveno stanje Svetlane Bojković pogoršalo se prošle srede, a glumici je prvobitno ustanovljen korona virus. Kako temperatura nije spadala, lekari su je zbog mera predostrožnosti zadržali u bolnici. Iako je test na korona virus pozitivan, glumica ipak ima ozbiljniji zdravstveni problem, prenose domaći mediji.

Naime, nakon detaljnih analiza i testiranja, glumici je otkrivena retka bakterija, klostridija, zbog čega je neophodno da nastavi sa bolničkim lečenjem.

- Ceca je sa svim simptomima ove retke bolesti, koja pre svega napada starije ljude i one koji su imali neku hiruršku intervenciju, ali i one koji su duže od predviđenog koristili antibiotike, smeštena u bolnicu Dr „Dragiša Mišović“, gde se i dalje nalazi - ispričao je izvor iz ove zdravstvene ustanove.

Pročitajte: Svetlana Ceca Bojković hospitalizovana, iz bolnice se oglasila o svom zdravstvenom stanju

 

 

- Ceca se generalno oseća dobro, ali se i ova, kao i svaka druga bakterija, leči dugo. Uporna je i otporna na mnoge lekove, pa je teško odrediti pravu terapiju. Takođe, budući da je glumica u osmoj deceniji života, vodi se računa o sveukupnoj kliničkoj slici  - dodao je za "Alo".

O svom zdravstvenom stanju, Ceca nije želela mnogo da govori, za pomenute medije kratko je rekla:

- Molim vas, pustite me da se odmorim. Nemam šta da izjavim ovim povodom. Samo želim da budem dobro i pomozite mi da u tome uspem.

 

Komentari (1)

Loading
Milica 13:22 04.02.2021
Odgovori

Zena je vec kod kuce-i DOBRO joj je! Ostavite vise ljude da se na miru lece!!!

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti