Bogdan Srejović objavio prvu fotografiju sa Cecom

Bogdan Srejović objavio prvu fotografiju sa Cecom

Autor: | 29/01/2021

3

Bogdan Srejović i Svetlana Ceca Ražnatović pod budnim su okom domaće javnosti. Zaljubljeni par, kako bi se sklonio od gradske buke i radoznalih očiju, odlučio je da nekoliko dana provede na Kopaoniku. Ceci i Bogdanu na zimovanju društvo pravi mala Iskra, koja je potpuno oduševljena tatinom novom devojkom.

Iako je javnost pre nekoliko nedelja prenela vest o novom dečku Cece Ražnatović, ona i Bogdan javno nisu komentarisali svoj odnos. 

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je za "Blic" rekla Ceca.

Ipak, iako se povodom svoje ljubavi nisu oglašavali, Ceca je na svom "Instagram" storiju podelila snimak sa preslatkom Iskrom i tako svima stavila do znanja da su glasine istinite, a da je ona srećna i zaljubljena.

Pročitajte: Ceca i Bogdan napustili Beograd, odmor sa malenom Iskrom može da počne (video)

Instagram printscreen

 

 

Isto je sada uradio i njen emotivni partner. Bogdan Srejović objavio je prvu fotografiju sa Cecom. Naime, njih dvoje sa društvom uživaju na zimovanju, a trenutak zabeležen na zajedničkoj večeri, Bogdan je podelio i na "Instagramu".

Instagram printscreen @bogdansrejovic

 

 

Po njihovim osmesima, jasno je da su zaljubljeni i srećni, a mnogi komentarišu da Ceca nikada nije izgledala bolje i da kao zaljubljena žena zrači nekom posebnom energijom.

Osim prve zajedničke fotografije, nije nam promaklo ni to, da je Anastasija, koja je Cecu podsticala da nađe emotivnog partnera, lajkovala fotografiju i samim tim pokazala koliko podržava majku da bude srećna i ispunjena.

Pročitajte: Dok javnost bruji o Cecinom dečku, Veljko Ražnatović majci uputio jasnu poruku

Privatna Arhiva

 

Veljkovo i Anastasijino mišljenje, Ceci je oduvek važno, pa je Bogdana već upoznala sa svojom decom.

- Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli - rekao je nedavno Veljko za "Hit Informer".

Komentari (3)

Loading
jelena vlahović 16:30 11.02.2021
Odgovori

CEKI MI JE EXTRA VAZDA BILA I OSTALA....ALI OVAJ BASH BASH NE IDE UZ NJU...NEĆE POTRAJAT OVO

Iskustvo 00:31 19.05.2021
Odgovori

Sve sve, ali mlađi je zakon😎 Zna Cecka šta je kvalitet😏 Dobar dasa da joj greje postelju😉

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti