Anja Alač u seriji "Ubice mog oca": Vuk Kostić je bio odličan partner (video)

Anja Alač u seriji "Ubice mog oca": Vuk Kostić je bio odličan partner (video)

14/11/2016

0

Mlada glumica Anja Alač je odrasla u kući glumaca. Nije odmah znala da će biti profesionalna glumica, ali odmalena je prisustvovala premijerama mame Vesne Čipčić i tate Aleksandra Alača, kao i njihovim kućnim druženjima sa kolegama.

Anja, koja u seriji "Ubice mog oca" igra Teodoru, devojku koja je izgubila rođenu sestru, priznaje da joj nije bilo nimalo lako da oživi taj lik.

- Teodora pomaže policiji u otkrivanju ubice. Uloga je bila baš izazovna, pre svega zbog jakih emocija koje je trebalo pokazati. Vuk Kostić je bio odličan partner i mislim da je za dobru scenu od ključne važnosti poverenje koje postoji među glumcima, kad se nađu u istom kadru - priča Anja za "Blic".

A video posted by Anja Alač (@anja_alac) on Nov 12, 2016 at 4:09pm PST

Anja prati krimi serije. Zanimljive su joj zbog dobrih intriga i želje da se iz epizode u epizodu prati situacija.

- Srećna sam što se i u Srbiji pojavila potreba za takvim sadržajem. Od stranih krimića gledam američku seriju "Žica" i mnogo mi se dopada. Odlično je urađena. Inače na TV pratim filmove, serije i određene vrste dokumentarnog programa.

??

A photo posted by Anja Alač (@anja_alac) on Nov 2, 2016 at 5:23am PDT

Inače, njoj je gluma prirodna, kao i disanje, jer je okružena njome od detinjstva.

- U trećoj godini srednje škole krenula sam u školu glume Mike Aleksića, tako da me je on posle pripremao za akademiju. Ali dok je nisam završila i ušla u posao, nisam imala ideju šta taj posao zapravo podrazumeva, jer sam kod kuće imala privid da ja tom svetu već pripadam. Ipak, na kraju mislim da je to što su mi roditelji glumci zaista dar, jer pitanje je da li bih se bavila ovim poslom da nisam imala lep primer u kući - kaže Anja Alač.

Sve prolazi samo ondulacija je trajna #? #mamaicerka

A photo posted by Anja Alač (@anja_alac) on Sep 29, 2016 at 4:31am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/mg/M G Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti