Gvinet Paltrou otkrila detalje romanse sa Bredom Pitom

Gvinet Paltrou otkrila detalje romanse sa Bredom Pitom

Autor: | 31/01/2015

0

Gostujući u jednoj američkoj radijskoj emisiji, holivudska glumica Gvinet Paltrou otkrila je do sada nepoznate detalje o svojim bivšim emotivnim partnerima. Filmska zvezda prvi put je javno progovorila o svom odnosu sa Bredom Pitom, otkrivajući da je poznati glumac sa kojim je bila i verena, bio miljenik njenih roditelja, ali da je ona sa dvadeset dve godine bila isuviše mlada za ozbiljnu vezu.
Trogodišnju vezu sa Benom Aflekom četrdesetdvogodišnja glumica opisala je kao burnu, ali je naglasila da je presrećna što je on danas u srećnom braku sa koleginicom Dženifer Garner, za koju Gvinet ima samo reči hvale.
Plavokosa Amerikanka, koja je u martu prošle godine okončala desetogodišnji brak sa muzičarem Krisom Martinom, sa kojim ima dvoje dece, izjavila je da su njih dvoje u odličnim odnosima.
- Kris je divna osoba, prava duša od čoveka. Našli smo način da prevaziđemo nesuglasice, kako bismo našoj deci bili dobri roditelji. Nas dvoje spaja snažno prijateljstvo i mnogo se smejemo kada smo zajedno - kaže Gvinet, osvrnuvši se na njegovu vezu sa glumicom Dženifer Lorens.
- Veza sa Dženifer je njegova odluka, a on ne bi bio sa nekim ko nije sjajan.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: gvinet paltrou