Sofija Vergara pokazala verenički prsten vredan pola miliona dolara

Sofija Vergara pokazala verenički prsten vredan pola miliona dolara

Autor: | 02/02/2015

0

Zvezda serije "Moderna porodica" Sofija Vergara, koja se za katolički Božić verila sa partnerom i kolegom Džoom Manganijelom na Havajima, pokazala je verenički prsten. Dok se šetala Brentvudom u Kaliforniji sa svojim dvadesetogodišnjim sinom Manolom Gonzalesom Vergarom, lepa Latinoamerikanka na levoj ruci ponosno je nosila masivan dijamantski prsten. Stručnjaci procenjuju da vredi oko pola miliona dolara. Kao i uvek, četrdesetdvogodišnja glumica izgledala je zanosno u opuštenoj dnevnoj odevnoj kombinaciji, a sa sinom je posetila jedan od restorana u kojem su ručali.

Paparaci su već fotografisali Vergaru sa prstenom na aerodromu u Los Anđelesu kada se 31. decembra sa verenikom vraćala sa Havaja, ali tada se ovaj masivan komad nakita na fotografijama nije dobro video.
Ipak, najbolja fotografija skupocenog vereničkog prstena nastala je prilikom dodele SAG nagrada kada je Kolumbijka u društvu svog emotivnog partnera blistala na crvenom tepihu.

Podsećanja radi, poznata glumica i njen pet godina mlađi partner, zvezda serije "Prava krv", zabavljali su se samo šest mseci pre nego što su se verili. Za sada nije poznato da li će se venčati u 2015. godini.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti