Selin Dion: Bitka za ozdravljenje supruga

Selin Dion: Bitka za ozdravljenje supruga

Autor: | 15/04/2015

0

Kanadska pevačica Selin Dion proživljava porodičnu dramu jer je njenom suprugu i menadžeru Reneu Anjeliju, koji boluje od raka grla, stanje sve lošije. Otkako je u martu prošle godine saznala da njen emotivni partner boluje od neizlečive bolesti, četrdesetšestogodišnja zvezda odložila je sve poslovne angažmane i potpuno se posvetila porodici.
- Rene ne može samostalno da jede i zbog toga ga ja hranim. Ima cevčicu kroz koju konzumira hranu. Ja ga hranim tri puta dnevno - rekla je Selin u intervjuu za "Ej-Bi-Si".
- Nemamo nikakve dugoročne planove, izabrali smo život i živimo dan za danom. Rene, ja i naši sinovi. Želim da svaki atom snage posvetim ozdravljenju svog muža. To je važno njemu i našoj deci - bila je iskrena poznata Kanađanka.
Njen suprug, koji ima sedamdeset tri godine, već je bio podvrgnut operaciji kada su mu lekari uklonili zloćudni tumor, međutim, njegov oporavak nije tekao onako kako su stručnjaci planirali. Naime, umesto da krene na "put ozdravljenja", njemu su se javile metastaze, zbog čega je čitava porodica posvećena njemu. Selin do sada nije davala intervjue o drami kroz koju prolazi, ali je u priči za jednu od najpopularnijih američkih televizija otkrila mnoge detalje i objasnila zbog čega je nije bilo u medijima punih godinu dana. Tom prilikom pevačica nije mogla da sakrije suze, a njenom pričom bili su dirnuti i svi gledaoci širom sveta.
Inače, Anđelilu je rak grla prvi put dijagnostikovan 1999. godine, kada je takođe bio operisan, a pevačica je i tada privremeno napravila pauzu u karijeri i bila potpuno posvećena suprugu.
Osim raka grla, Rene još od 1992. godine imao srčane smetnje. Naime, on je tada, sa pedeset godina doživeo prvi srčani udar, posle koga je uspeo da se oporavi. Drugi infarkt preživeo je 2009, a po dogovoru sa lekarima odlučio je da ne ide na operaciju jer bi i ona bila vrlo rizična. I pored ozbiljnih zdravstvenih problema, uspešni menadžer je sve vreme vodio karijeru svoje supruge, a te "titule" odrekao se tek prošle godine, kada je počela njegova najozbiljnija životna bitka.
Podsećanja radi, Selin i njen suprug su se upoznali davne 1980. godine kada je ona bila na početku karijere i već na prvi pogled su se zavoleli. Budući da je Rene bio njen menadžer, koji je stariji od nje čak dvadeset šest godina, oni su dugo krili svoju ljubav i bili su redak par na javnoj sceni kome je to pošlo za rukom. Venčali su se tek posle četrnaest godina zabavljanja i zajedno imaju tri sina: četrnaestogodišnjeg Renea Čarlsa i četvorogodišnje blizance Edija i Nelsona. Oni važe za najskladnije supružnike na svetskoj javnoj sceni, za koji se nikada nisu vezivali skandali, a s obzirom na to da su zajedno tri i po decenije, to ih svrstava i među najstabilnije parove u šou-biznisu.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: selin dion