Festival "Koačela": Miks muzike i umetnosti po ukusu svetskih zvezda

Festival "Koačela": Miks muzike i umetnosti po ukusu svetskih zvezda

Autor: | 27/04/2015

0

I ove godine festival muzike i umetnosti "Koačela", koji se već šesnaestu godinu održava u Kaliforniji, posetilo je na stotine hiljada ljudi iz različitih krajeva planete. Pune dve nedelje istoimena dolina, po kojoj Festival nosi ime, smeštena u blizini gradića Indio, na jugu američke države koja nikada ne spava, bila je pretvorena u svojevrstan podijum za igru, uz muziku koja obuhvata najrazličitije zvuke, od kantrija i popa, do elektronike.
Svojevrsnoj smotri dobrog zvuka i sjajnog provoda prisustvovala su neka od najvećih imena svetske muzičke scene i holivudskih faca, koji ni ove godine nisu propustila priliku da budu deo jednog od najboljih i najposećenijih festivalskih programa na svetu.
Na ovoj uzbudljivoj i zabavnoj smotri bio je i Bredli Kuper u društvu svoje bivše partnerke Suki Voterhaus, čime je podstakao priče da epitet "bivši" u njihovom slučaju više nije aktuelan. Prisutni novinari izvestili su da se par odlično zabavljao u društvu prijatelja, te da su neposredno pred dolazak na Festival prvo uživali u romantičnoj večeri, a potom i u glumčevom stanu u Los Anđelesu. Najkontroverzniju scenu priredila je ko drugi do kraljica popa Madona. Tokom nastupa sa američkim reperom Drejkom, pedesetšestogodišnja zvezda razmenila je francuski poljubac sa gotovo tri decenije mlađim muzičarem. Ljubljenje na sceni postao je Madonin zaštitni znak još od čuvenog poljupca sa Britni Spirs na dodeli "MTV" nagrada 2003. godine. Međutim, za razliku od pop princeze, Madonin poljubac ostavio je gorak ukus u ustima mladog repera, bar sudeći po njegovom izrazu lica na fotografijama nastalim neposredno posle poljupca. Reper je u najmanju ruku bio zgađen, ali možda se i samo zagrcnuo, pa je kašalj na njegovom licu stvorio "kiseli izraz" o kome će se dugo pričati. U publici se te večeri našla i Drejkova bivša devojka Rijana, ali fotoreporteri nisu uspeli da zabeleže izraz na njenom licu tokom ovog intrigantnog dešavanja na bini.
Jedinstveni muzičko-scenski performans prisutnima je priuštila i pevačica FKA Tvigs, verenica Roberta Patinsona. Poznati glumac došao je da podrži svoju izabranicu, a društvo mu je u VIP loži pravila dugogodišnja prijateljica i Tvigsina koleginica Keti Peri. Po završetku nastupa par je veče proveo obilazeći privatne žurke, među kojima i onu koju je upriličio "Moskino", na kojoj su sve vreme razmenjivali nežnosti, a prisutni su ih komentarisali kao vrlo simpatičan par.
Sve bučnija nagađanja o tome da su tinejdž pop zvezda Džastin Biber i manekenka Kendal Džener, sestra Kim Kardašijan u emotivnoj vezi, nestašni duo potpirio je zajedničkim dolaskom na žurku, doduše u društvu još nekoliko devojaka. Ipak, američki mediji tvrde da je reč o kamuflaži, te da je privlačnost između njih dvoje očigledna. Iako nisu javno razmenjivali nežnosti, Džastin se ne ustručava da zagrli atraktivnu Kendal, a mnogi se slažu da je njihov odnos isuviše prisan za dvoje koji su samo prijatelji.
Još jedan poznati tinejdžer svojim dolaskom privukao je veliku pažnju. Bruklin Bekam, najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, provodio se u visokom stilu, zavodeći američke vršnjakinje britanskim šarmom.
Da ne propuštaju nijedan američki događaj sa predznakom za dobar provod prijateljice i koleginice Nina Seničar i Marija Karan potvrdile su i ovoga puta, u odgovarajućoj garderobi i obući prilagođenoj igranju u prašini. Uživanje do kasnih jutarnjih sati u dobrom društvu podelile su sa pratiocima na "Instagramu", a među srpskim predstavnicama pored njih dve našla se i Ivana Berendika.
Među slavnim lepoticama našla se i Alesandra Ambrosio, koja je najviše energije potrošila đuskajući uz ritmove pesama koje je na bini izvodila izazovna Ferdži.
Odličnim provodom u dolini Koačela započela je još jedna svetska festivalska sezona, a ako je suditi po ovom kalifornijskom provodu, očekuje nas zanimljiva godina provoda pod otvorenim nebom.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin