Godinu dana posle rastanka Kris Martin i Gvinet Paltrou okončali brakorazvodnu parnicu

Godinu dana posle rastanka Kris Martin i Gvinet Paltrou okončali brakorazvodnu parnicu

Autor: | 04/05/2015

0


Holivudska zvezda Gvinet Paltrou i čuveni muzičar, frontmen grupe „Koldplej“ ­Kris Martin ­ prošle nedelje su se i zvanično razveli. Bivši supružnici prestali su da žive zajedno još u martu prošle godine nakon deset godina braka, a kao razlog su naveli da su se između stvorile nepremostive razlike. Oni su već tada predali zahtev za razvod braka koji je sada i zvanično okončan. Glumica i pevač odlučili su da detalje svog razvoda sačuvaju za sebe, tako da nije poznato na koji način su se dogovorili oko podele imovine, ali se zna da su oboje dobili starateljstvo nad svojom decom, kćerkom Epl, koja će sledećeg meseca proslaviti jedanaesti rođendan i devetogodišnjim sinom Mojsijem.

Četrdesetdvogodišnja holivudska zvezda i četiri godina mlađi muzičar ostali su u prijateljskim odnosima nakon rastave i oboje su veoma posvećeni svojim mališanima. ­ To je prirodna evolucija odnosa između Gvinet i Krisa, jer su oni oduvek bili i ljubavnici i prijatelji. I dalje se viđaju i veoma su posvećeni roditelji svojim mališanima. Iako su odlučili da nastave život samostalno, to neće ugroziti njihovo prijateljstvo ­ rekao je izvor blizak bračnom paru za jedan američki magazin.

Nekadašnji supružnici poslednji put su se pojavili u javnosti u januaru prošle godine kada su zajedno prisustvovali dobrotvornoj večeri u hotelu „Montage“ na Beverli Hilsu. Oboje su već tada znali da je njihov brak osuđen na propast, ali niko nije mogao ni da nasluti da u njihovom odnosu postoje problemi, jer su čitave večeri sedeli jedno pored drugog, bili su odlično raspoloženi i imali su veoma blisku komunikaciju.

Glumica je svog bivšeg partnera upoznala na koncetru njegove grupe u oktobru 2002. godine u Velikoj Britaniji. Budući da obožava muziku „Koldpleja“, Gvinet se po završetku nastupa našla se u bekstejdžu gde se družila sa muzičarima benda. Njihov prvi susret dogodio se samo tri nedelje nakon što je lepoj glumici preminuo otac, čuveni reditelj i producent Brus Paltrou. Kako se ljubav između njih desila na prvi pogled, tokom narednih meseci postali su veoma bliski, a Kris je imao veliko razumevanje za emotivnu dramu kroz koju je Gvinet tada prolazila i pokazao se kao odlična uteha nakon što je izgubila oca.

Srećni par, koji je izazivao veliku pažnju javnosti, venčao se nakon nešto više od godinu dana zabavljanja u Kaliforniji. Svoje prvo dete, kćerku Epl, dobili su 2004. godine, a dve godine kasnije sina Mojsija. Imena njihovoj deci odabrala je zvezda filma „Ljubav je slepa“, a prvi put je u emisiji kod Opre Vinfri objasnila zbog čega je odlučila da svojoj mezimici da ime Epl, što u prevodu sa engleskog znači jabuka. ­ Ta reč mi je zvučala tako slatko i u meni je prizivala veliku toplinu. Jabuke su veoma slatke, ali su i zdrave. Osim toga, u pitanju je biblijsko voće. Reč jabuka meni zvuči fenomenalno ­ rekla je tada plavokosa diva i istovremeno objasnila zašto je sinu dala ime Mojsije:
-­ On je dobio ime po pesmi „Mojsije“ koju mi je Kris napisao neposredno pre našeg venčanja ­ objasnila je glumica koja, inače, po ocu vodi jevrejsko poreklo.

Nakon što je postala majka, holivudska zvezda usporila je profesionalni tempo kako bi se maksimalno posvetila mališanima, ali i zbog postporođajne depresije kroz koju je prošla posle rođenja drugog deteta. Umesto mnogo snimajućih dana, koji su bili uobičajeni tokom njenog devojačkog života, posvetila se kuvanju i zdravoj ishrani. Zbog toga, osmislila je svoj veb­portal koji se bavi zdravim životom, a i sama je postala najpre vegetarijanac, a potom i vegan. I sam Kris podržavao je njen novi stil života, pa je i on počeo da se hrani na isti način, ali se prošle godine, kada su se rastali, vratio se starim navikama. Neposredno posle razvoda, holivudska zvezda je obelodanila svoju vezu sa

producentom serije „Glee“ ­ Bredom Falčukom. Njih dvoje su se upoznali na snimanju popularne televizijske sage, jer i sama Gvinet ima ulogu Holi Holivud u toj popularnoj seriji koja se prikazuje od 2009. godine.

Pre nego što se udala, zgodna glumačka zvezda bila je na meti mnogih udvarača, a bila je u dugim vezama sa Bredom Pitom i Benom Aflekom. Sa suprugom Anđeline Džoli bila je čak i verena tri godine, a nakon što je raskinula sa njim, počela je da se zabavlja sa Aflekom. Sa njim se nekoliko puta rastavljala i ponovo započinjala vezu, ali su se definitivno rastali 1999. godine. Ubrzo posle toga, upoznala je Krisa. Dok je Gvinet uvek otvoreno govorila o svojim vezama, njen bivši suprug oduvek se trudio da svoj privatni život sačuva od javnosti. On nikada nije javno govorio o svojim vezama, a tokom prošle godine sve češće se može videti u društvu sa „oskarovkom“ Dženifer Lorens. Njih dvoje su nekoliko puta viđeni zajedno u neobaveznoj šetnji Central parkom u Njujorku, a iako svi američki mediji pišu o njihovoj vezi, nijedno od njih tim povodom se nije oglasilo, niti da demantuju ni da potvrde tu informaciju.

Autor: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti