Kejt Blanšet: Živimo u vremenu kada nam je neophodno da zalazimo u privatni život drugih ljudi

Kejt Blanšet: Živimo u vremenu kada nam je neophodno da zalazimo u privatni život drugih ljudi

Autor: | 30/05/2015

0

Prošlog četvrtka glumica Kejt Blanšet proslavila je četrdeset šesti rođendan, a samo dan ranije dala je povod za glavnu vest iz šou-biznisa u svim svetskim medijima. U intervjuu za magazin “Varajeti” koji je dala povodom premijere svog najnovijeg filma “Kerol”, ljubavnoj priči dve lezbijke, odmerena i smerna Australijanka šokirala je izjavom da je imala mnogo ljubavnih veza sa osobama istog pola. Dvostruka “oskarovka” nije želela da iznosi bilo kakve detalje na tu temu, samo je objasnila da se za ulogu pripremala tako što je čitala knjige koje se bave ovom temom.

Proslavljena glumica izazvala je pravu pometnju u javnosti, koju je zateklo priznanje žene uz koju godinama stoje samo epiteti odmerene supruge i majke, a za razliku od većine njenih koleginica, u dosadašnjoj karijeri držala se podalje od tračeva i skandala. Holivudska zavodnica već osamnaest godina živi u skladnom braku sa suprugom Endrjuom Aptonom, dramaturgom i scenaristom, koji je trenutno na funkciji umetničkog direktora Sidnejskog pozorišta. Njih dvoje imaju troje dece, trinaestogodišnjeg Džona, jedanaestogodišnjeg Romana Roberta i sedmogodišnjeg Ignasija Martina, a početkom marta usvojili su kćerku, kojoj su dali ime Edit Vivijan Patricija.

- Mnogo je dece koja nemaju tu sreću koju imaju naša biološka deca i zato je divno što će naša devojčica postati deo porodice - izjavila je poznata majka neposredno pošto je njoj i njenom suprugu u Americi odobreno usvajanje. Zbog poteškoća sa australijskim zakonom, koji usvajanje u ovoj zemlji čini gotovo nemogućom misijom, glumica i njen suprug odlučni su da po isteku njegovog poslovnog ugovora napuste Australiji i presele se u Sjedinjene Američke Države. Neposredno pre dolaska novog člana u njihov dom Kejt je otkrila kakav je život sa četvoricom muškaraca pod istim krovom.
- Trudim se da razumem sve njihove želje i potrebe, ali mi to ne uspeva stalno. Naši sinovi su ipak dečaci koji su neuredni, a ja ne podnosim neurednost bilo koje vrste.

Da nije tako čvrstog karaktera, kako na prvi pogled izgleda, filmska diva dala je naslutiti i izjavom na pitanje zašto nije aktivna na društvenim mrežama.
- Mislim da bih zbog toga završila na rehabilitaciji. To izaziva zavisnost - otkrila je potencijalnu slabost zanosna glumica, istakavši da ne voli da traži bilo kakve informacije o sebi na internetu, ali da razume ljude koji rade takve stvari.
- Živimo u vremenu kada nam je neophodno da zalazimo u privatni život drugih ljudi, jer ako nešto kriju, onda su nepošteni.
Jedna od najtalentovanijih glumica današnjice za svoje briljantne role pobrala je brojne nagrade, a očaravajućim talentom, koji je nadgradila prepoznatljivim glumačkim stilom, osigurala je poziciju u samom vrhu svetske kinematografije.

Autor: Deana Đukić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: kejt blanšet

Pročitajte još

Najnovije vesti