Kristijano Ronaldo: U vrelini Sen Tropea

Kristijano Ronaldo: U vrelini Sen Tropea

Autor: | 19/06/2015

0


Dok prelepa Ruskinja Irina Šajk pokušava da se izbori sa medijima gladnim informacija o vezi koju je nedavno otpočela sa holivudskim zavodnikom Bredlijem Kuperom, njen bivši dečko Kristijano Ronaldo odmara se u Francuskoj. Najplaćeniji fudbaler planete slobodno vreme koristi kako bi se opustio i napunio baterije za nove sportske podvige. Primetno je da strateški izbegava da ga fotografišu u društvu devojaka kako po ko zna koji put ne bi pokrenuo lavinu glasina o svom ljubavnom životu. Ipak, spekuliše se i kada ga slikaju sa muškarcima.
Pošto je pre nekoliko godina upoznao kontroverznu Rijanu u bekstejdžu na njenom nastupu i zajedničku fotografiju podelio sa fanovima na društvenim mrežama, krenula su nagađanja da su u vezi. Kada su novinari na pres-konferenciji počeli da je obasipaju pitanjima da li je i koliko dugo sa Ronaldom, malo je reći da je pevačicin odgovor šokirao prisutne:
- Imam mnogo gej prijatelja, ali meni to zaista ne smeta. Naprotiv, podržavam ih na sve moguće načine.
Bio je to više nego zanimljiv demanti, sasvim dovoljan da već narednog dana globus obiđu naslovi koji nimalo ne služe na čast zvezdi "Real Madrida". "Ronaldo je gej!" Na sportskim stranama nisu stajale informacije koje bi, na primer, hvalile njegovu sjajnu igru na "Santjagu Bernabeu", već se polemika vodila pitanjem - Da li je? Ili ipak nije?
Ronaldovi verni fanovi bili su ljuti na lepoticu sa Barbadosa jer su smatrali da je reč o klasičnoj osveti.
- Verovatno ga je uporno muvala i dobila korpu. Ubeđena je da nju nijedan muškarac ne može da odbije. Zato je sada besna i pokušava da ga ponizi.
Glasine da je naklonjen istom polu postojale su i ranije, ali ih je zgodni fudbaler demantovao vezama sa brojnim lepoticama. Sa Irinom Šajk donedavno je, bar u javnosti, delovao zaljubljeno kao prvog dana, ali im, ipak, nije bilo suđeno.
Na odmoru u mondenskom Sen Tropeu, gde se odlično provodi, viđaju ga isključivo u muškom društvu. Snimci sa jahte izazvali su razne reakcije među gej populacijom, čiji se članovi s razlogom pitaju da li je slučajno to što su drečavoroze i drečavonarandžasta omiljene boje slavnog fudbalera ili Ronaldo namerno izbegava da ga slikaju sa devojkama kako bi se o njegovom privatnom životu što manje pisalo.

Piše: Nikola Golubović
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin