Maraja Keri povela decu u obilazak Jerusalima

Maraja Keri povela decu u obilazak Jerusalima

Autor: | 29/06/2015

0


Nakon uspešne serije nastupa u Las Vegaasu, američka pevačica Maraja Keri otišla je na zasluženi odmor sa svojim blizancima Marokanom i Monro. Oni su nakon posete Parizu i Sardiniji svoj put nastavili u Izraelu. Pop diva na Instagramu je podelila fotografije sa ovog porodičnog putovanja, a na simpatične slike majke koja razmenjuje nežnosti sa svojom dečicom malo ko je ostao ravnodušan. Ponosna majka povela je svoje četvorogodišnje naslednike u Jerusalim kako bi videli jednu od najvećih znamenitosti ovog grada i jedini ostatak nekadašnjeg Jerusalimskog hrama - Zid plača.
Do pre samo godinu dana bila je usred teškog razvoda od supruga Nika Kenona, dok joj sada osmeh ne silazi s lica. Dobro raspoloženje nisu joj pokvarile ni optužbe brata Morgana Kerija, koji je izjavio da je utehu potražila u alkoholu, te da strahuje da će završiti kao Vitni Hjuston.
Mada su papire za razvod predali još u decembru, Maraja se, navodno, potajno nadala pomirenju. Međutim, ishod je bio suprotan njenim željama - ostala je šokirana kada je saznala da Nik uveliko ljubi drugu.
- Nikova nova veza potpuno ju je slomila - izjavio je prijatelj slavne pevačice i dodao da je Kenon svom okruženju otkrio da se već može zamisliti u braku sa Nikol, bivšom suprugom Edija Marfija.


Maraja i Nik venčali su se u aprilu 2008. godine, a naizgled idiličan odnos krunisan je rođenjem blizanaca Marokana i Monro. Pevačica je često na Instagramu objavljivala porodične fotografije i hvalila se skupim poklonima koje je dobijala od supruga. Ipak, harmoniju su ubrzo nadjačale glasine o velikim bračnim problemima. Na koncertu u Tokiju Maraja je indirektno otkrila razlog rastanka. Promenila je reči pesme "Don't Explain" Bili Holidej i umesto "znam da varaš" otpevala "znam da si varao", čime se dalo naslutiti da je preljuba kriva za kraj.
Sumorno bračno iskustvo, izgleda, konačno je iza nje - pevačica je nedavno obrisala sve uspomene na bivšeg supruga - sa tetovaže leptira uklonila je njegovo ime.

Autor: Nikola Golubović / Hellomagazin.rs

Foto: Mariah Carey / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: maraja keri