Dženi Gart sa dečkom i kćerkama odmara na Havajima

Dženi Gart sa dečkom i kćerkama odmara na Havajima

Autor: | 03/07/2015

0

Američka glumica Dženi Gart i njen verenik Dejvid Ambrams otišli su na godišnji odmor na Havaje. Zvezda kultne tinejdžerske serije "Beverli Hils" na rajsko ostrvo povela je i svoje kćerke LukuLolu i Fionu koje je dobila tokom braka sa kolegom Piterom Facinelijem od kojeg se razvela u martu 2012. godine posle 11 godina braka.
- Poslednjih nekoliko godina samo sam depresivno ležala u krevetu. Nisam se dobro osećala, a ni fizički nisam izgledala baš najbolje. Činila sam sve kako bih bila dobra majka, ali bila je to jedina stvar oko koje sam se trudila - otkrila je tada Dženi i ispričala da je vodila borbu protiv suvišnih kilograma.
Ubrzo nakon zvaničnog razvoda plavokosa glumica uživala je u romansi sa bubnjarem Džeremijem Salkenom, a potom i sa Majklom Šimblom, preduzetnikom iz San Franciska sa kojim je u vezi bila do novembra 2013. godine.
Dženi se krajem prošle godine upustila u vezu sa mladim kolegom Dejvidom Abramsom. Par je u januaru potvrdio da su zajedno proveli božićne praznike, te da uživaju u svojoj ljubavi. Ipak, niko nije očekivao da će se odlučiti da vezu podignu na viši nivo. Tokom zajedničkog putovanja, na kojem su 3. aprila proslavili glumičin 43. rođendan, obavljena je i veridba koju su ubrzo potvrdili američkim medijima.
Dženi i Dejvid uslikani su danas na ostrvu gde su uživali u letnjim radostima u vodi, a glumica je, odenuvši crni bikini, pokazala i brojne tetovaže na svom telu.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dženi gart