The Prodigy sleteli u Tivat - sve je spremno za spektakl na Jazu

The Prodigy sleteli u Tivat - sve je spremno za spektakl na Jazu

Autor: | 15/07/2015

0

U 18 časova na tivatski aerodrom sleteli su i članovi svetske supergrupe "The Prodigy", a njihov produkcijski tim, koji je sinoć stigao u prethodnicu sa sedam šlepera oprema, sve je spremio za večerašnji spektakl na Jazu!

Lijam, Kit i Maksim bili su vidno raspoloženi po izlasku iz privatnog aviona i mahali su okupljenima na aerodromskim prozorima da bi se uputili limuzinama ka hotelu gde ih očekuju predsednički apartmani u kojima su pre njih od muzičkih zvezda odsedali samo Madona i "Stonsi"!

Muzičku istoriju Crne Gore i Balkana ispisaće svojim koncertom već pola sata nakon ponoći, a brojna publika Sea Dance festivala, koja ove godine na Jaz dolazi iz preko 40 zemalja sveta, svedočiće njihovom prepoznatljivom euforičnom nastupu i hitovima iz jedne od najvećih karijera na svetskoj muzičkoj sceni. Na set listi biće i singlovi sa novog hit albuma "The Day is my Enemy" sa kojim su "The Prodigy" ove godine dostigli i rekord "Bitlsa" kao bend sa najviše albuma na prvom mestu zvanične top liste.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: The Prodigy

Najnovije vesti