Nije imala sreće u ljubavi: Salma Hajek mislila da nikad neće naći pravog

Nije imala sreće u ljubavi: Salma Hajek mislila da nikad neće naći pravog

Autor: | 16/07/2015

0


Koliko god da to zvuči neverovatno, čak i najlepše glumice sveta imaju problem da nađu onog pravog. Salma Hajek otvoreno je prizanala da je verovala da se nikada neće zaljubiti.

Pre nego što je upoznala svog sadašnjeg muža, četrdestosmogodišnja glumica često je izlazila sa muškarcima za koje nije bila zainteresovana, zato što je, kao je priznala u intervjuu za magazin Allure, bila "očajna". Salma je otkrila i da je kao mlađa bila u "žurbi" da nađe onog pravog i da je zbog te velike želeje da se skrasi često umela da previdi mane i nedostatake koje njen tadašnji partner ima.

- Kada ste očajni, počinjete da vidite divne stvari na pogrešnim muškarcima. Volela bih da sam mogla tada da kažem sebi: "Ej opusti se. Naćićeš divnog muža koji ćše te obožavati". Poštedela bih sebe mnogo nepotrebne drame - rekla je Salma.

Ipak, Salma je pronašla onog pravog. Njen izbor je francuski biznismen Fransoa Anri Pino. Par ima sedmogodišnju kćerku Valentinu. Uprkos velikom broju obaveza koje ima, za Salma materinstvo je na prvom mestu.

- Nikada se nisam razdvojila od Valentine duže od dve nedelje. Nije ni Fransoa. Mi se ne odvajamo predugo jedni od drugih - rekla je Salma u u intervjuu za magazin Allure koji su pratile provokativne fotografije glumice.

U jednom trenutku, Salma je čak razmišljala da napusti svoju karijeru i u potpunosti se posveti porodici, a razlog zašto se vratila svom poslu je upravo njen muž koji je na tome insistirao. Iako je jedan od najbogatijih ljudi u Francuskoj, njen suprug podržao je njenu želju da zadrži svoju finansijsku samostalnost.

- To je razlog zašto sam se udala za njega. To je deo našeg braka koji savršeno funkcioniše. Još uvek imam svojiu nezavisnost, a on to podržava. Znam da imam veliko poštovanje sa njegove strane - rekla je Salma.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin
Tagovi: Salma Hajek